Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 24 / 3 / 0
Moim zdaniem wcale nie jest najmocniejszym benzo. Z 2mg klona działa na mnie z siłą 1 mg alpry (najłatwiej dostępnej da każdego, co dziwne).
Tolerka też na KONA rośnie szybko, bardziej chyba niż na alpre- nie myślicie?
Ogólnie klon fajnie działa, ale tolerka to lipa, w końcu przekroczenie 4mg żeby było miło to przeginka.

Obecna tolerka (nie biorę leczniczo) to 4 mg aby był "kocyk" aczkolwiek dziś po 2mg rano w pracy dzień zleciał BARDZO szybko, mimo, że był nudny. To duży plus krzyżaków :-)

Zdrowa osoba z ograniczonym dostępem nie powinna się "wjeb@ć", co innego zaburzeni, którzy czują "fazę" będącą w rzeczywistością tym, co czują ludzie zdrowi.
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Nie ma sensu się kłòcić, chciał db a ja mam swoj rozum i zostanę raczej na redukcji i pregabalinie, to, że nie czuję jej działania, nie znaczy, że nie jest " dobrym antybiotykiem", tak to ujmę. Biorę ją trochę czasu ( 2 tygodnie) i nie powiem, aby była nieskuteczna. Nie warto się niepotrzebnie spinać ;)
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Też nie muszę nikomu dawać " okruchow" tego leku do wydzielania, zostało mi tylko poł mg na dobę, oczywiście nie codziennie. Relanium mi się skończyło ale w zasadzie go nie potrzebuję, może przy całkowitym odstawieniu clonazepamu, teraz koncentruję się na jak najdłuższej przerwie. Mam też dwa pytania: czy normalne jest to, że za dnia, organizm domaga się bardzo dużej ilości płynow, szczegolności wody a co za tym idzie, częste wizyty w wc? Drugie dotyczy tego, że rano jak wstaję, mam wrażenie "kapcia w buzi" i kaca, jakbym był na całonocnej imprezie. Czy ktoryś z Was też miał takie odczucia + jeszcze ta woda?...
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 280 / 20 / 0
ta, normalne
  • 386 / 5 / 0
07 lutego 2018Klonik2mg pisze:
Psychiatra powiedział mi, żebym nie zamieniał 0,5 Clonazepamu na Diazepam, bo to tak jakgdybym zamieniał piwo w wino. Tylko odstawił te pół miligrama. Jaki masz staż w benzo?
O, witam pana. Nadal oszukujesz ludzi na hypku? Uwga na tego pana.

Co do tematu, klonazepam dobrze rozluźnia mięśnie. Ktore leki bardziej rozluźniają niz klony?
  • 591 / 144 / 0
^ jak dla mnie najlepszy jest diazepam.
Rewelacyjnie miorelaksacyjnie działa na mnie combo klona z rolkami i do tego jeszcze mydocalm forte.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Cześć wszystkim, pisałem o 2 objawach jakie u siebie zaobserwowałem: bardzo duża ilość dziennie wypitej wody ( połtora litra potrafię wypić jednym duszkiem) oraz, poza wizytami w wc, ranne poczucie " kaca", mam pytanie, czym może być ono spowodowane? Nie wliczając znowu bezsenności i bolow głowy, te dwie rzeczy to katorga. Za odpowiedz, będę wdzięczny bo zastanawia mnie skąd u mnie takie pragnienie, skoro nawet latem, przy upałach +40 nie miałem takiej " chcicy " na tą wodę :)
  • 5 / 5 / 0
27 lutego 2018Thomas12 pisze:
Cześć wszystkim, pisałem o 2 objawach jakie u siebie zaobserwowałem: bardzo duża ilość dziennie wypitej wody ( połtora litra potrafię wypić jednym duszkiem) oraz, poza wizytami w wc, ranne poczucie " kaca", mam pytanie, czym może być ono spowodowane? Nie wliczając znowu bezsenności i bolow głowy, te dwie rzeczy to katorga. Za odpowiedz, będę wdzięczny bo zastanawia mnie skąd u mnie takie pragnienie, skoro nawet latem, przy upałach +40 nie miałem takiej " chcicy " na tą wodę :)
Wysoki poziom cukru/cukrzyca.Początki cukrzycy zaczynają się olbrzymim pragnieniem wody.

scalono, nie pisz PROSZĘ posta pod postem, używamy funkcji EDYTUJ - Jamedris
26 lutego 2018Infamis pisze:
25 lutego 2018Thomas12 pisze:
Nie wiedziałem... To na pewno zmienia postać rzeczy, jeśli, bierzesz te leki zgodnie z przepisu lekarza, ja brałem niestety rekreacyjnie. Ale już bliżej niż dalej, wszystko ograniczone, clonazepam, poł mg raz na 3 dni ( 72 h) aby zrobić całkowicie tą odstawkę. Nawet zredukowałem ilość pregabaliny tylko do 75 mg bo słyszałem, że może ona powodować impotencję.
Wiem, że niby z deszczu pod rynnę, ale wydaje mi się że inaczej trochę do tego podejdź. Po pierwsze masz klonazolam, który jest bez recepty i możesz go bez problemu kupić (dział sprzedawcy+ tam znajdziesz vendorów). Ta pregaba jest niepotrzebna i uboki będą. Po drugie spróbuj nim schodzić (klonazolam). Nie na zasadzie, że jakie to mocne, tylko weź gotowy roztwór jeszcze dwukrotnie rozcieńcz. Albo jak znasz się trochę na matematyce to będziesz wiedział:

0,5mg = 2mg klonazepamu na 1 ml (najczęściej spotykane roztwory są w ten sposób robione) (więc dawką którą teraz bierzesz to będzie 0,25ml (1/4 strzykawki))

Dużym problemem jest to, że przyzwyczaja się do tabletek z kolei jak dolejesz sobie taką małą ilość do czegokolwiek to zapomnisz o nawyku łykania tabletek. To jest w benzo najgorsze ja wychodziłem kilkakrotnie. I zauważ że będziesz zażywał 0,12mg substancji. Brzmi paradoksalnie ale ma sens, mi to pomogło przede wszystkim od chodzenia po lekarzach i brania rano jakiś tabletek noszenia ich przy sobie. Zaufaj mi, że przejście na MICRO dawki klonazolamu w Twoim przypadku wyeliminują problem szybciej niż Ci się wydaje. Nie bój się że coś Ci się stanie przez ten klonazolam jak masz zdrowy rozsądek. Na serio trzeba by walić 150mg miesięcznie żeby (c-zolamu) czuć jakieś uboki.
Całkowicie się z tym zgadzam.Sama nie mogłam mentalnie odstawić minimalnych dawek benzodiazepin.Ostatni etap jest najgorszy. Bo "czegoś" w ciągu dnia brakuje i chodzi po głowie.Co z tego,ze organizm odtruty i odzwyczajony jak psychika wariuje?Sama miałam krótki epizod z klonazolamem na koniec i bardzo mi to doswiadczenie pomoglo wyjsc na 0 :old: Mam porównanie do wielu benzodiazepin i wcale taki mocarz z niego nie jest.Od 4 lat jestem "czysta" jesli chodzi o benzodiazepiny. :yay:
Uwaga! Użytkownik PalacowaDziwka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
a ja wczoraj wzielam klony chyba 4 albo 5, nawet nie poklepalo, dzis nie wzielam, sprzątam :)
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 24 / 3 / 0
Czy palenie fajek faktycznie osłabia działanie klona?
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.