Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
Chciałbys tu psychoterapię odbyć ?
  • 5 / / 0
Bardziej niż o psychoterapię chodziłoby mi o jakie receptory (domyślam się, że GABA) zadbać ze szczególną dokładnością, żeby zacząć czuć się tak na czysto. I w jaki sposób o nie dbać, żeby przyniosło to oczekiwany efekt.
  • 88 / 7 / 0
@oczy jak chcesz ćpać to i owszem ale jak chcesz żyć zdrowo to zostaw tą gabe w spokoju i zacznij żyć zdrowo, ponadto ustal dietę, zrób morfologię bo może czegoś brakuje, etc. Napierdalajac depresantami tylko przykryjesz problem który będzie rósł i cię dopadnie wraz ze zwałą po odstawieniu gabajebników
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
@Xanny777 pełna zgoda. Jak dla mnie alpra, to wąż wśród leków i jeśli ktoś nie potrafi brać tego doraźnie i jeszcze pokocha ten subtelny, ale mocno wyczuwalny, stan bycia bogiem własnego życia, to jest zgubiony. Dłużej też nie da się tego pobrać, bo zjazdy są piekielne. Błogosławię tym wszystkim, którzy lecą w tych opio benzo ciągach na kosmicznych dawkach. Jesteście kotami, ale lądowania miłego to Wam nie przewiduje. Ja po 3 tygodniowym romansie z alprą na dawce min 2mg już teraz wiem, że mam lipę. I w dodatku zakochałem się.
  • 88 / 7 / 0
@oczy po 3 tygodniach, szczególnie na tak małej z cpunskiego punktu widzenia dawce to ani nie masz lipy ani nie poznałeś całego potencjału tego leku. Oczywiście nie zachęcam nikogo do rzeczy tak debilnych jak długie ciągi na kosmicznych dawkach alpry ale tylko wtedy można poznać prawdziwy potencjał tego leku. Owszem potrafię teraz brać kiedy serio tego potrzeba dzień, kilka, tydzień i odstawić na kilka miesięcy ale lata temu byłem jeszcze benzowrakiem
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
@Xanny777 W 2020 byłem na półrocznym odwyku, ale to przez alkohol. Terapia zamknięta. Do tego czasu byłem zwykłym chlorem, a jeśli chodzi o dragi, to brałem losowo, chyba wszystko, co mogło wpaść w ręce naszemu pokoleniu, ale raczej klasyka gatunku, więc szybkie i psychodeliki. Po odwyku alkoholu już nie tknąłem, ale jego brak łagodziłem marihuaną. Ostatnio poznałem temat leków, bo na mieście dzieciaki latają teraz na syfie jak w trapowych teledyskach. Benzo i opio.

Z alprą wystartowałem od słoiczka 2mg. Po pierwszych razach czułem i w zasadzie nadal czuje, o ile odpowiednio szanuje tolerancje, jakbym przyjął właśnie subtelnego koksu zmieszanego z alkoholem. Alpra jak dla mnie to trochę taki alkohol w tabletkach i być może dlatego tak się tym jaram i dlatego tak bardzo muszę na to uważać. Biorę jeszcze mirtazapine, więc kiedy dorzucam do tego zestawu palenie, to dzień kończę błogą amnezją.

Piszę to wszystko, żeby może kogoś przestrzec, że szybko wkręca się ten amerykański relaks, a zjaździki czuć już po dawkach, co niby mają tylko posmyrać, kiedy ciąg zaczyna się nam przedłużać. Ja wracam na drogę trzeźwości i życzę Wam powodzenia!
  • 204 / 30 / 0
Czy XANAX SR ma jakąkolwiek wartość i można w jakiś sposób przerobić to na IR? Chyba dosyć ciężki system zmodyfikowanego uwalniania tam jest prawda?
  • 1 / / 0
Czy przy schodzeniu z xanaxu mogę stosować hydroksyzyne? Tolerancja na te leki rośnie wzajemnie czy to kompletnie oddzielna półka? Mogę dorzucić do tego mirtor na sen?
  • 106 / 32 / 0
22 lutego 2024Chlodwig pisze:
Czy XANAX SR ma jakąkolwiek wartość i można w jakiś sposób przerobić to na IR? Chyba dosyć ciężki system zmodyfikowanego uwalniania tam jest prawda?
Jak pokruszysz tabletę SR i zeżresz, ewentualnie dasz do jakiejś cieczy i wypijesz na raz to powinna zadziałać jak zwykła.
  • 768 / 105 / 0
A alpra do Clona i Pregabaliny pasuje ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.