...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 9689 / 1908 / 2
Co zlego w neuroleptykach?
Jajecznica zamiast mozgu.
Reszte delikatnie opisal dersu.
Mialem watpliwa przyjemnosc przejrzenia ulotki ketrelu :]
Myslalem, ze to cos kalibru arszeniku ktory zabija powoli, nie to tylko "lek".
O takim haloperidolu nie wspomne bo przy nim ketrel to piccolak.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1931 / 318 / 0
Wydaje mi się, że ten wątek dobrze by było usunąć bądź przenieść do czyjegoś śmietnika Nie ma tu zbytnio wartościowej treści, a (główne) porady (w tym znajdujące się w tytule wątku) są co najmniej niepoważne - dla mniej ogarniętych może to stanowić zachętę do mimowolnego w konsekwencji wjebania się z jednego gówna (benzo) w drugie (opio). Leczenie uzależnienia od narkotyków polegające na zażywaniu innych narkotyków jest po prostu głupie, przeczące same sobie i mogące mieć negatywny wpływ na czyjeś zachowanie, powodując niemałe szkody społeczne (również z racji umiejscowienia tego wątku w dziale 'Detoks' ).
To jest trochę poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
^ już nie bądz kurwa taki poziomowy. Cały piękny, 7-stronicowy temat do śmietnika. To zgroza %-D

a zastepowanie jedna subst. drugą może mieć bardzo prozdrowotne właściwości (tak) , przykład?
zastąpienie alkoholu bezno.
  • 585 / 62 / 0
07 czerwca 2018GG Allin pisze:
Wydaje mi się, że ten wątek dobrze by było usunąć bądź przenieść do czyjegoś śmietnika Nie ma tu zbytnio wartościowej treści, a (główne) porady (w tym znajdujące się w tytule wątku) są co najmniej niepoważne - dla mniej ogarniętych może to stanowić zachętę do mimowolnego w konsekwencji wjebania się z jednego gówna (benzo) w drugie (opio). Leczenie uzależnienia od narkotyków polegające na zażywaniu innych narkotyków jest po prostu głupie, przeczące same sobie i mogące mieć negatywny wpływ na czyjeś zachowanie, powodując niemałe szkody społeczne (również z racji umiejscowienia tego wątku w dziale 'Detoks' ).
To jest trochę poniżej jakiegokolwiek poziomu.
bo te posty powinny byc w temacie benzodiazepiny - odstawianie. tylko nie wiedziec czemu ktos je wydzielil tutaj i jeszcze dal postujacym warny.
  • 760 / 68 / 0
07 czerwca 2018Stteetart pisze:
Co zlego w neuroleptykach?
Jajecznica zamiast mozgu.
Reszte delikatnie opisal dersu.
Mialem watpliwa przyjemnosc przejrzenia ulotki ketrelu :]
Myslalem, ze to cos kalibru arszeniku ktory zabija powoli, nie to tylko "lek".
O takim haloperidolu nie wspomne bo przy nim ketrel to piccolak.
Nie bardzo rozumiem Twój post, rozjaśnij proszę? Czytałeś ulotkę czy byłeś użytkownikiem?
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 9689 / 1908 / 2
Mialem opcje za polfrajer na ten lek.
Na szczescie osobnik dorzucil kilka slow od siebie (uzywa tego do zasypiania po stimach i w "stresujace dni"

Dokladniej mialem to co w zalaczniku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 68 / 0
No neurolept po stimacha to jakgdyby "samobójstwo" IMO.

Ja ten lek będę pod niebiosa wynosił bo mnie po ciągu strasznym alco/benzo/tramal - 3 tygodnie bez jedzenia non stop w palnik, gdzie nie zadziałało nic innego Kwetiapina poskąłdała głowę w 3 dni - fakt początkowe uboki to tragedia. Ale gdybym znał ją wcześniej to nigdy w życiu po żadne benzo bym nie sięgnął...

Poczytaj moje posty od początku w dzile kwetiapina - relacjonowałem wszystko na bieżąco.

Niemniej znajduje równiez wśród "idiotów" pozamedyczne zastosowanie. Patrz załacznik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 2897 / 619 / 10
Kwetiapina w moim mniemaniu jest stosunkowo delikatna, właśnie taki halowpierdol czy risperidon to większy kaliber. Sam stosowałem kwetiapinę przez pewien okres, żadnych zmian nie zarejestrowałem.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / / 0
Ojojoj... Ktokolwiek pisze tutaj pozytywnie o mj w tym kontekście, na pewno nie przysmażył sobie mając rozpieprzony układ GABAergiczny. Przy nagłym odstawieniu duzej ilości benzo naprawdę nie potrzebujesz kolejnych czynników produkujących myśli "zaraz umrę". Naprawdę - palenie w takim stanie to męczarnia. Jedyny przyjemny (jeżeli cokolwiek moze być przyjemne przy detoxie z benzo) moment to, gdy upalenie schodzi - chwila ulgi...
  • 1982 / 209 / 0
Polecam Mirtazapinę - nie uzależnia, a położy słonia.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.