Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
Ludzie nadużywający jakichkolwiek używek mają słabsze plemniki.
Nikogo nie chce urazić tym bardziej kobiet, ale sprawdza sie to w 1ooproc.
Dlatego naukowcy szacują, że za jakiś czas będzie duży deficyt facetów.
Do któregos roku będziemy na wyginięciu :)
(przynajmniej w krajach w których używki są na porządku dziennym)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
topy, żeby rzucić się na 500+ trzeba mieć jeszcze z kim zrobić dziecko.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2877 / 266 / 0
randomuser118 pisze:
Ludzie nadużywający jakichkolwiek używek mają słabsze plemniki.
Nikogo nie chce urazić tym bardziej kobiet, ale sprawdza sie to w 1ooproc.
Dlatego naukowcy szacują, że za jakiś czas będzie duży deficyt facetów.
Do któregos roku będziemy na wyginięciu :)
(przynajmniej w krajach w których używki są na porządku dziennym)
chodzi ci o przypadki, kiedy były używki grane podczas płodzenia, czy to już bez znaczenia? można to podleczyć abstynencją? ciekawy temat, pierwsze słyszę
  • 1676 / 106 / 0
Zródeł poszukam potem. Kiedyś miałem tego od groma.
Utkwiło mi to w pamięci, bo teza się sprawdza.
Każdy naużywający jakichkolwiek używek ma albo słabego męskiego potomka albo dziewczynke.

Ps
http://www.sfd.pl/%2A%2A%2A_WPLYW_STOSO ... 72035.html
MarekC to jeden z poważniejszych zawodników.
Jego artykuły znajdowały odzwierciedlenie zawsze w realnym swiecie.
Sterydy to jedno, ale ile razy na dragach uprawiacie seks i wylatuje z Was 1-2 krople...
Jutro poszukam wpływu innych używek... Vo był o tym bogaty artykuł.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 77 / 0
Co niektorzy za bzdury wypisuja to ja nawet nie mam pytan.
Oczywiscie RC nie sa zdrowe dla organizmu, jedne wyniszczaja go bardziej, drugie mniej. Za to nie wiem co ktos ma w glowie, zeby porownywac sterydy anaboliczne do narkotykow %-D.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Po sterydach rodzi się mnóstwo dzieci. Zdrowych. Poczytajcie na sfd.pl. Choć ciekawym jest ze najczęściej to dziewczynki
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 438 / 18 / 0
byle śmieć znajdzie macice pod pięć paczek :*)
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
samedobretopy pisze:
byle śmieć znajdzie macice pod pięć paczek :*)
Taaa, pewnie dlatego na forum aż roi się od rodzin wielodzietnych lol.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1676 / 106 / 0
Seken pisze:
Oczywiscie RC nie sa zdrowe dla organizmu, jedne wyniszczaja go bardziej, drugie mniej. Za to nie wiem co ktos ma w glowie, zeby porownywac sterydy anaboliczne do narkotykow %-D.
i jedno i drugie g...o
  • 477 / 77 / 0
randomuser118 pisze:
Seken pisze:
i jedno i drugie g...o
A no z tak konkretnym zakresem wiedzy to moze zostan ministrem zdrowia %-D?
Nie rozumiem dlaczego ludzie, ktorzy nie znaja sie na chemii wypowiadaja sie w tej dziedzinie? Pisanie, ze RC to syf czy, ze narkotyki niszcza zycie to zdania, ktore potrafilyby dzieci z podstawowki skleic, takze dziekuje za odkrywcze stwierdzenie, ale po co zasmiecac temat oczywistymi informacjami?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.