4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3644 / 600 / 1
Opieka społeczna przyjdzie po córke to przestaniesz, spokojnie poczekaj jeszcze trochę.

Jeszcze to będzie jakaś śmieszna głupota a nie konkretny powód, pewnie to będzie przypadek że ktoś cię podkabluje albo ktoś cię zobaczy albo zostawisz na wierzchu lustro kartkę i rurkę.

@Merx
Reguła jest taka że "jedno z rodziców musi być zawsze trzeźwe"
A skoro u pana kolegi już jest w wariant solowy to przesądza o sytuacji.

Uwierz mi – nie tylko tylko przypadkiem policjant zapnie jak jedzie, albo spowoduje wypadek niezwiązany zupełnie ze swoim stanem ale wezmą go na krew i będzie ładnie.
Albo niech go dealer wsypie albo niech będzie chwilowo u swojego zaopatrzeniowca a tam – akcja trzeźwe wychowanie trzeźwej rodzinie i policja likwiduje dopalacze.

Biada ci, facet, fundować dziecko takie wychowanie.

Pamiętaj że to jest fajne szczególnie jeśli się korzysta z właściwości afrodyzjakalnych – od tego można, owszem, się uzależnić.
Ale walić solo? WTF Ja się pytam? Wystarczy przezwyciężyć pierwsze dwa – 3 dni ciśnienia, zażywać SNDRI, i jak z przymusu kiedyś będziesz miał duże jak tydzień przerwy to już się tam nie pakuj nie pokazuj się więcej u swojego hurtownika
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 696 / 115 / 0
Spierdolisz życie swojej córce jak się nie ogarniesz, albo Ci ją zabiorą i się skończy. A za ćpanie to pewnie nawet Ci nie powiedzą gdzie jest ;)
  • 114 / 10 / 0
Bardzo dziekuje za wszystkie rady!Ale czy ja prosiłem was o ocene jakim jestem Ojcem?Zajmuje sie Dzieckiem mimo tego ,ze jestem w tym ciagu. Jestem dobrym Ojcem. Daje Jej duzo miłości mimo tego,że nie czuje żadnych uczuć(mef+paro)Czemu mieliby mi Ją zabrać?przeciez nikt nie wie o ciągu,a za 5g nikt dziecka nie zabiera. Za handel to co innego,ale ja nie gonie przecież. Wychowuje Ją sam,ale mieszkam z Rodzicami i Mama tez sie Nią zajmuje.
Tez sie dziwie ,ze jeszcze mi sie w głowie nie popierdoliło ale dobrze nie jest skoro zamknąłem sie w domu. Może poprostu mam mocną psychę? Albo Leki trzymaja mnie w ryzach. Biore je pod okiem dobrego psychiatry ,ktory wie ze jestem w ciągu. mefedron odstawie pod jego okiem ,a skutkami tego ciągu zajmie sie mój psycholog. Poszedłem po pomoc - oboje oczywiscie zasugerowali mi pojscie na odwyk,ale ja nie pojde do zadnego psycha. A tak szczerze to czuje się jak wiezien mefedronu. Co wieczór mowie sobie ,ze z tym koncze a na drugi dzien pierwsze co robie to dzwonie do mojego dilla. A to nawet juz mnie nie kopie, biore bo uwielbiam ten moment wziecia. Zajebie, odpale fajke i po zabawie. Wiem,ze to chore. Nie licze nawet ile wydalem na towar, kase mam z pozyczek ktore nabrałem. Jebniety jestem,wiem.
  • 114 / 10 / 0
wczorajmmigotka pisze:
Spierdolisz życie swojej córce jak się nie ogarniesz, albo Ci ją zabiorą i się skończy. A za ćpanie to pewnie nawet Ci nie powiedzą gdzie jest ;)
No właśnie nie chce spierdolić swojego życia dlatego poszedłem po pomoc psychiatry i psychologa. I odezwałem sie do tutaj, na moim ulubionym forum ;)
  • 5239 / 933 / 0
Mechanizm iluzji I zaprzeczeń.
Mówisz że ogarniesz ale życie zweryfikuje czy tak będzie.

Tobie się wydaje że wszystko jest okej . Nie wiem ile w tym siedzisz ale na samym początku przygody to nawet jak sam Jezus by zstąpił z Nieba i powiedział że źle czynie to bym go wyśmiał bo czułem się najlepiej w swoim życiu od kilkunastu lat .
Ale to jest zaciągnięty kredyt który kiedyś trzeba będzie spłacić.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 114 / 10 / 0
@ledzeppelin2 Mi się nie wydaje,że to co robie jest ok. Wiem,ze jestem wjebany i marnuje życie,zdrowie itd a od wczoraj to juz w ogole - przeczytałem wasze odpowiedzi na mojego posta i sie przestraszyłem,że cos może mi sie stać. Nie wiedziałem,ze to grozne dla mojego zycia. Musze sie ogarnąć dlatego poszedłem po pomoc do psychiatry ,psychologa i do Was tutaj xD Mam nadzieje,że mi sie uda bez odwyku szpitalnego. Trzymajcie kciuki
  • 5239 / 933 / 0
Ok . To fajnie.
Ogólnie mefedron nie nadaje się do ciągów .
Jak już jechać na wspomaganiu to jakieś stricte dopaminowe środki typu amfetamina .
Serotonina się szybko wyczerpuje i długo odbudowuje.
Ogólnie beta ketony to szybko ryją beret .
Ludzie z dawnych lat co emkę żarli raz na 2 tygodnie jakoś funkcjonują w społeczeństwie a u ketoniarzy szybko pojawia się szereg negatywów.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.