ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
Zauwazcie, że są rzetelne opinie jak choćby moja i użytkownika Cathinone.
Myślę, że wyraźnie napisalam, że to co działo się z uhuru było efektem przedawkowania tej substancji, a nie docelowym działaniem.
Wg mnie szału nie ma po tym RC ale jeśli nie macie tendencji autodestrukcyjnych i chcecie spróbować tego w towarzystwie i w celach rozrywkowych, to nie martwcie się - gwarantuję, że śmierć wam nie grozi. Efekty takie jak widzieliście u uhuru także.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 571 / 28 / 0
Jako stary narkoman, nie rozumiem dylematów 'brać nie brać', trzeba samemu obadać i będzie się wiedzieć, proste, ja po tylu czytaniach i postach już bym robił pod siebie z podniecenia i zamawiał gramulca Orange kryształa do badań. No ale ostrożność musi być, jasne.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Tak też zrobię :) Jeszcze dowiem się od jakiego vendora najlepiej. Póki co czekam na dostawę 4-cmc z którym miałem sporo czasu rozłąki. Zjem go w ciągu 2 dni, pomyślę co zrobić z samplami, a potem biorę się za efylon :)

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 10 / 0
Niech żałują ci, którzy się jeszcze wahają, bo substancja ma największy popęd do bycia zbanowaną imo. Chociaż czytając takie trip reporty w wielkim cudzysłowie jak od użytkownika @uhuru to faktycznie bym się wahał, bo to wygląda jak alfia paranoja, wszystkie te posty bez składni, bez żadnych merytorycznych uwag, typowe skomlenie bo przerobieniu się.

Co do tego potencjału pod delegal to mam na myśli to, że w erze dzisiejszych ketonów ten jest naprawdę kozacki. Worek 0,5g starczył mi na 3 miłe wieczory, z czego ze 100-150mg poszło sniffem co okazało się być totalnym błędem w przypadku tej substancji.

Spróbowałem oralnie i bajka, to ma w sobie coś kolorowego jak naprawdę dobrej jakości kryształ MDMA, którego nie jestem fanem, ale nie można mu odjąć mocy i solidnego profilu działania.

Mimo wszystko uważam, że owy Efylon jest pod szeregiem względów lepszy od MDMA, tylko czas działania wypada blado. Przy obecnych ketonach i tak czas działania co najmniej zadowalający.

Przy podaniu iv dawki około 35mg euforia, stymulacja, kolorki, bardzo dobre samopoczucie, również czuć nieco odchył działania relatywnie do połkniętego. Mimo to nie ciśnie na zamówienie kolejny raz, nie wiem czy w ogóle się zdecyduję, to też na plus.
Don't surf
  • 1141 / 116 / 0
Dobra. Rozprawiłem się z 4cmc, za jakiś tydzień biorę się za zamówienie efylonu. Celuję w 1g, wolę nie mieć tego więcej przy sobie ;)
Planuję podzielić się kryształem ze znajomymi. Ktoś wyżej pisał, że sniff to totalny błąd i lepiej oralnie - ja, jako wielki fan wciągania przeróżnych substancji, w temacie oralnego podawania jestem zielony.
Nie wiem nawet jak porządnie zrobić bombkę. Jakby był ktoś na tyle miły i napisał mi takie "ABC zarzucania efylonu - czyli oralne przyjęcie krok po kroku" byłbym baardzo bardzo wdzięczny :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4922 / 859 / 0
Odwazasz lub odsypujesz ilosc prochu/ krysztalu ktora Cie interesuje. Bierzesz szklanke soku . Wsypujesz proch/krysztal do soku , bierzesz lyzeczke , mieszasz , rozpuszczasz . Wypijasz. Voila. Najlepszy sposob na oral , nie jakies bombki, chyba ze mamy doczynienia z czyms jak cmc, wtedy lepiej zrobic bombke bo to gowno jest zrace.
  • 869 / 15 / 0
Uhuru jak u Ciebie? Dalej testujesz bk ebdp tylko Brown ?
Odezwij się bo trochę się martwię;/

scalono - WRB
matiguzior pisze:
Dobra. Rozprawiłem się z 4cmc, za jakiś tydzień biorę się za zamówienie efylonu. Celuję w 1g, wolę nie mieć tego więcej przy sobie ;)
Planuję podzielić się kryształem ze znajomymi. Ktoś wyżej pisał, że sniff to totalny błąd i lepiej oralnie - ja, jako wielki fan wciągania przeróżnych substancji, w temacie oralnego podawania jestem zielony.
Nie wiem nawet jak porządnie zrobić bombkę. Jakby był ktoś na tyle miły i napisał mi takie "ABC zarzucania efylonu - czyli oralne przyjęcie krok po kroku" byłbym baardzo bardzo wdzięczny :)
Jaki kolor?
Masz tolerke na serotoninowe bk?
Słuchaj wszystko masz opisane w temacie.
Musisz spróbować sam.
Abc... Weź 40mg oral i poczekaj co się będzie działo.
Jeśli nic, dorzuc.
Jeśli dalej nic to znaczy że to nie jest substancja dla Ciebie /musisz poczekac dłużej od wzięcia 3cmc
Aha jaki kolor?

primum non nocere
  • 1141 / 116 / 0
mysle o zoltym kolorze

Jeszcze sobie przypomne roznice w dzialaniu bo mi ucieklo a nie jestem obecnie na tyle "silny" by przewijac do gory i czytac, jutro to sprawdze :D
Ale z tego co pamietam preferowalem zolty, wiec pewnie żolty :D
  • 869 / 15 / 0
matiguzior pisze:
mysle o zoltym kolorze

Jeszcze sobie przypomne roznice w dzialaniu bo mi ucieklo a nie jestem obecnie na tyle "silny" by przewijac do gory i czytac, jutro to sprawdze :D
Ale z tego co pamietam preferowalem zolty, wiec pewnie żolty :D
A kiedy brales 3cmc?
Bo jak dla mnie ten bk w wersji Orange jest bardzo serotoninowy i może nie zadzialac jeśli przerwa między 3cmc będzie zbyt krótka.
A reszte masz w temacie

primum non nocere
  • 1141 / 116 / 0
4CMC brałem :D 3CMC z 2-3 tygodnie temu, 4CMC niedawno :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.