ODPOWIEDZ
  • 127 / 11 / 0
Dziwne, przecież opioidy prawie wcale nie uzależniają.
  • 1794 / 123 / 0
Clark pisze:
Wychodzi na to, że jest to kolejny przekolorowany i "dobrze sprzedany" opioid. Skoro nie ma potencjału dla doświadczonych grzejników, może będzie bezpieczniejszą alternatywą dla tych z mniejszym stażem?
Serio wierzysz w to, że tak krótko działający opioid może być 'bezpieczniejszą alternatywą' ;)?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 20 / 1 / 0
@up na pewno bezpieczniejszą niż pochodne fenta, które działają jeszcze krócej i są aktywne w dużo mniejszych dawkach ;)
  • 625 / 28 / 0
jak z waporyzacją ?
jechane z folii jak bf i af? smak do zniesienia ? wydajność bardzo spada ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1794 / 123 / 0
Mnie ciekawi, czy dałoby radę rozpuścić to w liquidzie do e-szluga. Przepięknie się tak paliło butyr z przyjaciółmi, klimaty życia. A także, czy taki liquid (odpowiednio rozcieńczony) nadawałby się do iv. Bo chciałbym chociaż część tej substancji spożytkować dożylnie, a nie mam wagi, więc musiałbym rozpuszczać całość w glikolu. A wtedy żegnajcie sny o e-fajce, echh.
  • 1874 / 96 / 127
To ma spore dawkowanie wiec nie wiem... Ja mialem to co bulbery nie wiem jak obecne sorty ale mysle, ze do efajki to sie nie nada...ja polecam sniff
wolna molekula
#mops
  • 1794 / 123 / 0
No nie wiem. Butyr kiedyś sniffowałem (na oko spore dawki) i chuja to zmieniało (co prawda już byliśmy zajebani B-F z eszluga, ale że miałem gratis w postaci prochu B-F'a to w trójkę sypaliśmy sobie kreski i nic). W końcu się wkurwiłem i resztę tego rozpuściłem w liquidzie na łyżce i wreszcie czuć było moc :). Podobnie jakieś inne opio-rc. To już iv wolę. A szkoda, bo chciałem podzielić się tym ze znajomymi i zrobić fajny klimat, ale oni iv za nic nie zrobią. Chyba, że zrobię waporyzator z żarówki. Z folii co bym nie próbował vapować to chuja to dawało. Jestem beztalencie po prostu.
  • 1874 / 96 / 127
Moze miales freebase butyru i temu sniff nie kopal. Ja przerobilem cale to u co mialem sniffem.
wolna molekula
#mops
  • 1794 / 123 / 0
Teraz, gdy jest nielegal to chyba mogę już to napisać. Brałem od b3, jak chyba większość konsumentów tego związku. Może się orientujesz w jakiej formie był sprzedawany?
  • 1874 / 96 / 127
Nie mam pojecia. Ale skoro sniff nie dziala to freebase. Mialem acetyl hcl i freebase i ten freebase donosowo chuja robil a po tym hcl sie zdziwilem. Zreszta u to nie pochodna fenta. Ale jak ktos sie odwazy pobrac z lasu to prosil bym o fotke lub skan pakietu organoleptycznie porownam bo strasznie drogo maja a takie 0.25 to max 2/3 dni zabawy bez grubszych wyskokow.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.