ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
Czasem zdarzy się bardziej popuścić...jest się brudnym bardziej niż po kulturalnym posiedzeniu na kibelku i wtedy tylko siadam nogami na wannie i wodą z słuchawki prysznicowej w przestrzeń międzypośladkową atak i wtedy papierem susze dupe.
Taka hisoria z mojego życia,kilka razy się zdarzyła.Zresztą kto nigdy w nachy nie popuścił?!
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5801 / 1193 / 43
Odbyt ma być czysty.

Scalono — czoug
27 grudnia 2023SerioSergio pisze:
Czasem zdarzy się bardziej popuścić...jest się brudnym bardziej niż po kulturalnym posiedzeniu na kibelku i wtedy tylko siadam nogami na wannie i wodą z słuchawki prysznicowej w przestrzeń międzypośladkową atak i wtedy papierem susze dupe.
Taka hisoria z mojego życia,kilka razy się zdarzyła.Zresztą kto nigdy w nachy nie popuścił?!
To taki pseudo bidet.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1339 / 338 / 13
Raz musiałem podcierać takim kolorowym magazynem, jakims ckm czy przyjaciółka nie pamietam ale tak se pokaleczylem srom, ze lepiej juz poświecić skarpete albo bielizne.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5801 / 1193 / 43
Winszuję.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
oczywiscie wilgotnym
  • 227 / 77 / 0
Byle jaki, może być nawet ŚCIERNY, Ważne by swą funkcję spełniał.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Najtanszym "NEO" bo nie interesuja mnie bajery typu tekstura czy zapach a na grubosc i tak skladam zawsze . Wazne zeby po wszystkim poprawic mokra chusteczka .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2281 / 394 / 0
Podkusilo mnie na promocję papieru, okazał się dwuwarstwowy i cienki i nawet po złożeniu palce śmierdzą gównem przez papier.

Mokre chusteczki na koniec to od dawna stosuje. Wtedy dupa jest czysta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).