Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 299 / 6 / 0
Fluzolam :D moze to nie będzie sie myliło i w sumie brzmi benzowo :D
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 250 / / 0
Fluzolam po raz drugi, po raz trzeci i sprzedane!
Osobiście nie wiem co sądzić o tym benzo, lubię klony, ale jako rarytas i ostatnio spodobał mi się flubromazepam. Nasennie doraźnie etizolam a jak mam duzo czasu to wale 250mcg fluzolamu i spie bite 10-12 godzin, co jest dobre przy długiej bezsenności. Jednak, jeszcze przez kilka godzin po wstaniu czuje sie ujebany, zero chęci do czegokolwiek. Moze za wysoka dawka, na beno tolerka zerowa bo okazjonalnie ale GABA troche zniosło - 1.5 roku z gieblem już. Ale wracając do gwiazdy wieczoru to dostałem blotki 0.2 mcg i 2mg dikla, testujemy, testujemy. Te blotki jak, na dziąsło? Pod język? Czy jak? Bo ja zawsze w glikolu to do szklanki, woda i siup. Chociaż stężenie zabójcze - 2.5mg/ml więc w odmierzanje bawię się insulinówką, ale testy trwają!
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 42 / / 0
To ja nie wiem, jestem jakimś koniem bo biorę 0,5mg flubromazolamu wypijam 6 żubrów.I dopiero mi dobrze na zwale :D
  • 1993 / 490 / 0
Żebyś się nie zdziwił jak sobie kiedyś umrzesz przez takie podejście....

Bardzo duże dawki bez tolerancji do tego w miksie z alkoholem to bardzo zły pomysł.
  • 42 / / 0
KapitanAizen pisze:
Żebyś się nie zdziwił jak sobie kiedyś umrzesz przez takie podejście....

Bardzo duże dawki bez tolerancji do tego w miksie z alkoholem to bardzo zły pomysł.
Ćpam od 15 ponad lat i uwierz mi na słowo że występują pewnie różne tolerancje krzyżowe o czym pewnie wiesz. Zresztą po tylu latach ciężko zaskoczyć (BEZ KANAŁU) Tak jak wcześniej napisałem ja mam ponad 15 lat doświadczenia z substancjami XXX Świeżakom nie polecam a raczej weteranom którzy też nie ważą 60kg hehe
  • 977 / 221 / 0
Jak wypada działanie przeciwlękowe w porównaniu do etizolamu? (o ile da się to porównać jakoś)

Fluzolam dobre, nie będzie się mylić z Flubromazepam.
  • 1342 / 48 / 0
Wziąłem dzisiaj 0,5mg fluzolamu (oczywiście nie za jednym razem) żeby się uśpić po 2-fa. Ostatnia wrzutka 2-fa była ok. 17 godziny. Niestety nie udało mi się zasnąć do tej pory :/ dziwna sprawa, myślałem że to benzo mnie lajtowo złoży do snu. Ach zresztą... w sumie to jebać, nawet nie czuję się zmęczony ani niewyspany. ;)
SESH
  • 209 / 3 / 0
JAk dla mnie swietne benzo. Dawki po 10-15mg z niezla juz tolerka robia akurat. NA penwo wole to niz klona. Akurat na rozpoczecie dnia ;) A rozpuscilem w 500 ml wodki ale troche to trwalo.
  • 1342 / 48 / 0
Hmm.... Na pewno masz na myśli 10-15mg?
SESH
  • 1993 / 490 / 0
Pewnie chodzi o flubromazepam a nie flubromazolam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...