Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 109 / 3 / 0
Kilka miesięcy temu kupiłem 25c w prochu 200mg chyba i miałem kilka nieprzyjemnych przygód. Najwięcej wpierdoliłem donosowo i doustnie koło 5 mg, złapałem w klubie psychozę, że policja wbija mi się do kabiny w kiblu i ledwo co na oczy widziałem przez fraktale. Całe szczęście, że miałem przy sobie buteleczke etizolamu w glikolu kilkanaście mg i wypiłem ją (prawie)całą, później piłem jeszcze piwa co skończyło się w końcu urwanym filmem, ale jakoś trafiłem do mieszkania.
PS Większość bad tripów itp. miało swoje źródło w alkoholu, gdybym nie pił zapewne nie zażyłbym takiej ilości ośmielony tolerancją, która miała osłabić kilkakrotnie narkotyk... Miała...
  • 106 / 8 / 15
Moja znajoma wzieła 25B 1 mg i skończyła w szpitalu, a więc NBOME są niebezpieczne nawet w standardowych dawkach.
  • 1874 / 96 / 127
^, ale czy jest na tym forum ktoś, kto wątpi, że nbomy są szkodliwe nawet w takich dawkach? Przecież ćpając to czuć było ten toksyczny klimat w organizmie. Ogólnie samopoczucie fizyczne po nbomach jest u mnie chujowe. Nigdy nie lubiłem tych toksyn :)
wolna molekula
#mops
  • 106 / 8 / 15
Bodyload mówi sam za siebie, a jak ktoś jest wraźliwy to może się skończyć źle.
  • 28 / / 0
ten temat całkowicie mnie zniechęcił do tej substancji
Jednak już pozostanę przy grzybkach i LSD
  • 1676 / 106 / 0
MrPriOriify pisze:
O kurwa, to wychodzi na to, że jestem nieśmiertelny jeśli zeżarłem na raz (w odstępie max 2h) 4 kartony z czego 1x 1,5mg 25C i 3x 1,5mg 25I?
Albo 2 kartony 1,5mg 25C, piksę z 200mg 5-MAPB i do nochala kolejne 150 czy 200mg MAPB? :v

I to nie sam. Ludzie dookoła podobnie :D I nikt w szpitalu nie wylądował :P

Mało tego, od pół roku nic się nie tykam, byłem zrobić ogólne badania z krwi, moczu, USG, EKG i mam organizm jak u noworodka.

Serio ludzie są aż tak cieńcy? W UWAGA! kiedyś było o dwóch laskach co po 15 tabsach acodinu się prawie przekręciły...
ile bylo subst aktywnej a ile Ci powiedzieli to 2 różne kwestie
ja kiedys palnąłem 1 gr 3mmc na raz
zakreciło sie w głowie zgasiło mnie i poszedlem spac
oczywiscie sen nie byl regenerujacy
obudziłem sie po 2 godz zmeczony jak diabli
minął miesiac palnąłem 0,7 gr na raz i myslalem, że odjade

własnie przez takich ludzi jak wyzej non stop naglasniaja to w tv
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 20 / 0
Salvian pisze:
ten temat całkowicie mnie zniechęcił do tej substancji
Jednak już pozostanę przy grzybkach i lsd
Też czułem zniechęcenie i swego rodzaju obawę przed wrzucaniem enbomów po lekturze relacji z tego wątku. Doszedłem jednak do wniosku, że, jak w przypadku wszystkich substancji, tak i tu trzeba po prostu wykazać się zdroworozsądkowym podejściem. Przede wszystkim - do znudzenia powtarzane, ale ogromnie ważne "Know your body, know your mind, know your substance, know your source". Obserwacja siebie, swoich reakcji, czujność i ostrożne "wdrażanie się" w działanie substancji poprzez zaczynanie od bardzo niskich dawek (np. odcięty rożek papierka). Wymaga to cierpliwości (choćby z powodu silnego i szybkiego wzrostu tolerancji, a więc konieczności odstępów pomiędzy kolejnymi próbami), ale daje rezultat w postaci bezpieczeństwa.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 120 / 8 / 0
Ja NBOMeów się nie tykam już od dłuższego czasu, mam, duzo, ale nie wale, raczej odpalam innym, sam ostatnio tryptaminki klasyki, mahomety i inne, a na jesień polowanie na łysice.
tryptaminki zawsze pokazują magię i czegoś uczą, NBOMe jest zawsze takie samo, nudne sie to juz zrobilo za x-nastym razem
  • 9 / / 0
Smieszą mnie niektórzy z was, ci piszący wcześniej. O tych od dawek chodzi. Przecież dawka 1mg takiego 25i to jest strasznie delikatny trip. Ja latalem na 3-4 mg, ewentualnie 1mg + 30 tabletek kaszlodynu i bylo mocno, ale mniej to strata materiału była. Nawet wyraźnych CEVów przy jedym mg nie miałem. Co innego z takim B, bo jest cholerstwo moim zdaniem najbardziej niebezpieczne ze wszystkich niedawno dostępnych, ale i tak wszystko sprowadza się do konkretnego organizmu. Nie powinno się po prostu walić 3mg na pierwszy raz, tylko stopniowo zwiększać (stopniowo, czyli że z tripu na trip) dawkę, dopóki nie będzie zadowalająco, bo ja na przykład, dla takiego tripa na 1mg 25i, to wole sobie wogle głowy nie zawracać.
  • 3206 / 176 / 0
Ta? To teraz pomyśl, że większość deklarowanych dawek kartonów 25I w Polsce była zawyżana, i nagle dostajesz prawdziwe 2mg.

Dawka nie ma tu większego znaczenia - zauważ, że mając bad tripa po LSD czy grzybach nie dostaje się np. ataku padaczki, nie uszkadza się fizycznie mózg. Zaś w przypadku NBOMEów to jest możliwe. Są bardzo silnymi agonistami (wśród najsilniejszych znanych) receptorów serotoninowych. Być może zatem warto się zastanowić, czy coś nie jest na rzeczy z bezpieczeństwem tych substancji?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.