Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / 5 / 0
Kurwa właśnie zrobiłem badania na prolaktyne i wyszło 1850 a norma jest 86-324, to juz mam chyba powód mojej depresji endogennej... Co polecacie pierwsze zrobić?
  • 2990 / 1650 / 35
Musisz iść do lekarza i powiedzieć o wynikach i o swoich stanach depresyjnych zasugerować, że może to być od prolaktyny, bo tylko on może Ci przypisać leki na prolaktyne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Okej, w sumie juz mam umówiona wizyte, spróbuje mu zasugerowac tą memantyne co polecasz, z tego co czytam to ten lek może być strzałem w 10
  • 2814 / 367 / 0
Siema ja używałem cabseru i zabiłem prolaktynę z poziomu 41.7 do poziomu 0.40 czyli poniżej normy ale czuję się dobrze erekcje itp powróciły ogólnie zachowania seksualne powróciły przy tak niskiej prolaktynie . Możliwe że na tak niskim poziomie prolaktyny czuję się dobrze itp ? Jedynie estradiol lekko podniesiony jestem na HTZ . Wypowie się ktoś ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.