Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / 5 / 0
Kurwa właśnie zrobiłem badania na prolaktyne i wyszło 1850 a norma jest 86-324, to juz mam chyba powód mojej depresji endogennej... Co polecacie pierwsze zrobić?
  • 2990 / 1648 / 35
Musisz iść do lekarza i powiedzieć o wynikach i o swoich stanach depresyjnych zasugerować, że może to być od prolaktyny, bo tylko on może Ci przypisać leki na prolaktyne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Okej, w sumie juz mam umówiona wizyte, spróbuje mu zasugerowac tą memantyne co polecasz, z tego co czytam to ten lek może być strzałem w 10
  • 2814 / 367 / 0
Siema ja używałem cabseru i zabiłem prolaktynę z poziomu 41.7 do poziomu 0.40 czyli poniżej normy ale czuję się dobrze erekcje itp powróciły ogólnie zachowania seksualne powróciły przy tak niskiej prolaktynie . Możliwe że na tak niskim poziomie prolaktyny czuję się dobrze itp ? Jedynie estradiol lekko podniesiony jestem na HTZ . Wypowie się ktoś ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.