Jeśli podałeś wcześniej to sry, ale nie czytałem całego tematu.
WaWe pisze:Oskarżeni będą poddani testowi na zażywanie sybstancji psychoaktywnych przeez biegłego... Ktoś ma jakieś informacje, jak szybko oczyścić organizm, jakieś linki, będę bardzo wdzięczny.
Wczoraj dostałem wyniki ekspertyzy z których wynikło, że dana substancja którą zabezpieczyla policja nie jest etylofenidatem tylko metylofenidatem. I przedstawiono mi zarzuty posiadania znacznej ilości i grozi mi do 10 lat. Dodam, że etylofenidat nabyłem przez kolka i zapewniał mnie mailowo że substancja jest legalna na terenie RP. Czy możliwe jest pomylenie etylofenidatu z metylofenidatem który jest nielegalny? Pozdrawiam
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Masz jakieś potwierdzenie zamówienia czy coś takiego na mailu to wydrukuj. Najlepiej jak by to była strona internetowa. Tez chyba może się przydać? ?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.