Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 167 / 15 / 0
Ja tam nie lubię oglądać filmów po ćpaniu. Zawsze wydaje mi się, że to dobry pomysł a jak zaczynam oglądać to mmmeh. Najlepiej mi się oglądało po proskalinie, leciał Forrest Gump oglądało się spooooko tyle, że mój mózg stworzył sobie ze strzępków tego co oglądałem własną interpretację tego filmu i dla mnie był on o wyzysku, cywilizacji naszej, bogu itp. Hm... jakoś na trzeźwo tego nie widzę :V
  • 61 / 1 / 0
Nie za duze dawki psychodelików powinny się nadawać.
Uwaga! Użytkownik uroczypenisek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 2 / 0
Ostatnio widziałem taki spoczko filmy ( troche nudny) ale wydaje mi sie że sam raz na kwasa.Żadnych efektów specjalnych ani nic ale fajne rozkminy by napewno weszły na LSD.
Tytuł filmu Knight of Cups
http://www.filmweb.pl/film/Knight+of+Cups-2015-638866
Ogólnie to wszystko fajne na kwasie oprócz horrorów ale nic nie pobije enter the void
Temat troche stary ale dopóki nie skończy sie świat ludzie będa walili kwasiki ;)
  • 12816 / 2493 / 0
mj i małe (średnie) dawki grzybów. Przy grzybach trzeba roztropnie dobrać film, bo za bardzo wkręca.
Czego nie polecam, mimo że świetnie się komponuje, to opiaty.
  • 48 / 1 / 0
Mi zawsze wystarczyło mj, mega się wkręcałem w filmy, wszystko nabierało większego sensu. Jednak jak wytrzeźwiałem i oglądałem ten sam film drugi raz, to w 90% przypadków nie był taki dobry i zastanawiałem się co w nim widziałem :d.
  • 30 / / 0
Mi najlepiej oglada sie po mj
  • 43 / 1 / 0
Ja przekornie polecę trzeźwość do oglądania filmów. Doceniajmy pracę setki ludzi, którzy poświęcają swój czas dla naszej rozrywki.
Uwaga! Użytkownik FerdBardamu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 8 / 0
Moim zdaniem Powój hawajski jest idealny do oglądania filmów. Patrzy się wtedy na nie zupełnie inaczej, zwraca uwagę na inne elementy niż zazwyczaj.
  • 16 / / 0
zdecydowanie mj
swoją drogą to w zasadzie nic innego po mj nie mogę robić jak tylko oglądać filmy
słuchanie muzyki przy mj nawet już straciło magię, ale dobry film potrafi dalej się niesamowicie wkręcić
  • 77 / / 0
Przewaznie filmy ogladalam na kodzie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.