Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
pixiarzkrakow pisze:
Hmm czy pasta to może tak nie do końca wiadomo ..okaże się , zobaczę czy po nocy na kaloryferze wyschnie - dziś niestety nie grzeją bo za ciepło na zewnątrz.
do piekarnika mogles to dac :nuts: - a tak szczerze to pasta jest mi dobrze znana i mam wlasnie wrazenie ze wysuszona juz nie ma takiej mocy i w ogole ma inny smak, posmak . wole miec gluta niz twarde kamienie co odpryskuja na boki przy zgniataniu. juz nie raz czytalem o problemach z mokra, lepka feta i powiem wam ze najlepsze rozwiazanie to poprostu pociachac to kartą, odczekac chwile i znowu pociachac. łacznie nie zajmuje mi to wiecej niz 5 minut a efekt jest napewno duzy lepszy niz na kaloryferze, w mikrofalówce czy w kartce przez cała noc

u mnie piona 80, w innych zrodlach po 100. z wyzszymi cenami jeszcze sie nie spotkalem :-D
  • 189 / 2 / 0
Nie wiem od czego to zalezy alejak trafialem na taka mokra pasteto dzialala mokra, po wyschnieciu stawala sie zolta i juz nieklepala tak jak powinna. Spadek mocy ogromny
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
Ja bym na testa urwał ze 200-300 mg i wrzucił tą pastę w bombce :D
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Ktoś tam opisywał, że100mg pasty robiło nieźle, a 200mg wywalało na długie godziny...(widomo różne sprzętny) ale na start to nie więcej jak 200mg..zawsze można dorzucić, a jak słabo to nawet wskazane ;-)
  • 677 / 2 / 0
Noo jakby ta pasta była na prawde dobra to bombka 200-300 i spokój na cały dzień ;) I jak testy tej pasty bo autor tego posta nic nie dodał :-)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Wygląd tej pasty całkiem zachęcający. Podziel się....chociaż wrażeniami ;)
  • 86 / / 0
Spoko chłopaki , jeszcze nie testowałem :) ,wczoraj jednak nie byłem na balecie , dziś testuję na bank
  • 86 / / 0
Po testach :

godzina 19 sniff 200mg - niewiele poczułem
następny 19:30 200mg -minimalna zmiana stanu "trzeźwości"

było to popite 3 drinkami johnny walker z colą

następnie przed wyjściem z domu (20:30) -bombka 250mg

przygotowałem także 2 bombki w kapsułkach po witaminach : jedna 550mg , druga 500mg

minęła godzina czasu od wyjścia z domu , przed wejściem do klubu poleciała jedna bombka , w dyskotece po jakiejś godzinie druga

Efekty : wystrzelone oczy , nie nosiło mnie jakoś mocno ,brak odczuwalnej chęci do tańca ,bez uczucia - "jestem bogiem" , miałem zajawkę na chodzenie do baru przez całą salę ,przechodzenie między laseczkami i patrzenie im w oczy i uśmiechanie się do wszystkich (a było ich spoooro : sala dance,disco-polo) i kupowanie picia ,co kilka minut zmieniałem miejsce na sali i wypatrywałem ładne "gąski" :) , co ciekawe - chyba po tej fecie bił ode mnie jakiś blask ,albo taki wystrzelony byłem bo każda odwzajemniała mój uśmiech ,a nawet zdarzyło się że same puszczały mi całusy hihihi (to na pewno nie wkrętka ;) )

dobra po tym jak się pochwaliłem - opis zjazdu - nigdy czegoś takiego nie przeżyłem

wróciłem do domu przed 6-tą
od godziny 9 zaczęły się duszności i baaardzo szybkie bicie serca , nakurwiało jak szalone , nie miałem ciśnieniomierza ,więc nie zmierzyłem pulsu ,ani ciśnienia
wystarczyło że usiadłem na 10 sekund ,czułem ciężkość i miałem wrażenie że serce mi wyskoczy
wziąłem kolejny prysznic dla orzeźwienia , nie pomógł , zrobiło się jeszcze gorzej
zaczęło mnie lekko boleć w okolicy serca -uczucie ciężkości , ból promieniował na tył -pod szyją , bardzo mocne uczucie niepokoju i że zaraz pierdolnę - bo to objawy zawału , wątpię że to wina chujowej wkrętki -nigdy nie miałem czegoś podobnego

ubrałem się szybko , wsiadłem w auto i na pełnej kurwie na pogotowie ,dostałem 1 tabletkę pod język i jakąś jedną do połknięcia , z pogotowia przewieźli mnie do szpitala na SOR - na szczęście tylko 500m odległości , przez ten czas cały czas miałem trudności z oddychaniem , położyli mnie na stół , zmierzyli ciśnienie 160 /90 ,puls nie wiem , po chwili leżenia poczułem ciary na całej twarzy i w mózgu i uczucie jakby mózg miał się zaraz ugotować bo było mi coraz cieplej , podali mi dożylnie relanium ,chyba coś jeszcze i uspokoiłem się i na moment zachciało mi się spać ,potem badanie moczu , 2 kroplówki , badanie krwi ,ekg , zmierzenie ciśnienia (wyszło książkowe 120/80) i wieczorem do domu , zeszło prawie 8 godzin w szpitalu , diagnoza : nadużycie amfetaminy i zaburzenia równowagi kwasowo-zasadowej ,potasu , brak elektrolitów , wysokie stężenie amfetaminy w moczu : 2000 chyba mikrogramów na 1ml .

PRZENIGDY NIE MIAŁEM TAKICH PRZEJEBANYCH LOTÓW : nawet ostatnio na dyskotece zjadłem 1,5g białego-wiadomo że chujówka + 2 smile + 110mg kryształu (niby MDMA) + ok 350mg metafedronu rano na kwadracie w połączeniu z piwem i wódką i nie było takiej akcji..

Ta feta od razu poszła w kibel ..... jakaś dziwna bo nie robi rozpierdolu odczuwalnego ,a spustoszenie wewnętrzne

czekam na hejty i teksty : pojeb z ciebie ,za dużo zeżarłeś i masz za swoje :)
  • 1180 / 5 / 0
Niepotrzebna druga bombka na disko i jakbyś miał na zwałę po disko etizolam byłoby bez szpitala.

A i jeszcze mały dodatek: mi dawno temu też zdarzało sie natrafiać na niespecjalne speedy i na disko faza po tym była nieatrakcyjna (też łaziłem z kąta w kąt bez humoru), wrzut gbla i z takiej hujowej fuki robi się dancefloor master hehehe
  • 86 / / 0
Dzięki za radę , jak będę miał sposobność to zakupię etizolam , ostatnimi czasy zawsze spożywałem w dyskotece po 2 duże bombki i było ok.
No cóż ,widocznie musiałem zdobyć takie doświadczenie... :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.