Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
A pierwszego zapalilem dopiero Spice'a jak dopalacze dopiero oficjalnie wchodziły na rynek, nie wiedząc że ma takie i nie inne właściwości. I bęc, pamiętam jak przez mgłę że mocne CEVy miałem, np. Wrażenie poruszania się z szybką prędkością, aż jakby 'światła' /których nie było/po bokach zamieniły się w jednostajne proste linie. O albo jak po wzięciu łyka koka-koli czułem jakby cały gaz z bąbelkami przeszedł przez moje ciało. Lol
Generalnie pozytywne wrażenia. Z czego Sensimilla I generacji to była zajebistą kanna do imprez, gadania i śmiania się (w odróżnieniu do późniejszych, które zamulaly - jak Sziva chyba II generacji
januszgarlacz pisze:a ktoś pojęcie co mogło być w Git Romanie I generacji ?
Te nastepne to była lipa, ale po pierwszym miałem najsilniejszą fazę w życiu, a dodam że paliłem dmt i waliłem psychodeliki po kablach, i nadal uważam że to było mocniejsze
Prawdziwe halucynacje, kompletna utrata ego
Wszytsko trwało jakąś godzinę
NIc mi do głowy nie przychodzi
Trudno jest mi jednoznacznie określić stan umysłu czy świadomości. O ile gdzieś tam jeszcze była.
Pod względem mocy to git roman, tajfun i szivka rządziły. Ale pod względem przyjemności to Sensi Mila, black widow i ten cały bobby sense czy coś w ten desen
Sent from my LT30p using Rozmowy [H]yperreala mobile app
Jeżeli to możliwe, proszę pisać posty w odpowiednich, istniejących już tematach...
Marchew.
Powód: Przeniesiono.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.