Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1000 / 84 / 0
Ja antyhistaminy stosuję, żeby poradzić sobie z reakcją alergiczną po opiatach. Stosuję je doraźnie, zażywam 1h - 20min przed przyjęciem opio w dawce 50mg, co by zdążyło się zmetabolizować. Używam preparatów OTC, jak np. difenfydramina w APAP Noc.
Parę lat temu próbowałem użycia rekreacyjnego dimenhydrynatu z Aviomarinu, nie pamiętam dawki. Pojawił się efekt deliryczny, upośledzenie pamięci krótkotrwałej, myliło mi się gdzie jestem. Nie powtórzyłem, nie polecam. Długo utrzymywał się efekt nadmiernego uspokojenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.