Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2466 / 15 / 0
Nie wiem co to te całe mamre. Ale coś czytałem o spoczynku w duchu świętym.

Ale kiedyś w kościele widziałem jak ludzie podchodzili do księdza a ksiądz się pytał za co mają się modlić i przykładając ręce do głowy wyłączał ich a ci padali na ziemię.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 392 / 4 / 0
Właśnie małymi kroczkami do przodu jak ja chciałem pokazać wszystkim co mam we łbie to 5 razy w wariatkowie wylądowałem. teraz jestem powściągliwszy i zacząłem szerzyć dobro wokół siebie. Ale nie altruistycznie, za wszystko należy się zapłata.
Lubie kasę i dobre życie, ale nie jest ono najważniejsze. Najważniejszym celem jest pokazać ludziom, że można żyć inaczej bez stresu i zabijają się za monety. Wy to tez wiecie dlatego piszę o wszystkim do was nie do biznesmenów i polityków.
To moja droga, wiara i nikt mi już nie przeszkodzi. Tylko powoli bo jedno zdanie za dużo i wariatkowo.
  • 28 / / 0
Nie wiem czy nie rozumiem, czy podświadomie nie chcę zrozumieć tego co jest tu pisane.
Pan Nagniot chyba uważa się za istotę wyższą? Człowieka oświeconego deksem?
Za dużo dysocjacji, i w głowie się wszystko miesza.
Ja potężnie deksa walę, dzień w dzień, i nie dlatego żeby się oświecać, czy lepiej poznać świat.
Jak można lepiej poznać świat będąc tak ućpanym, że się ledwo widzi, chodzi, mówi, a IQ spada poniżej podłogi?
Lubie sobie dowalić kilka paczek, jechać rowerem ... a gdy się ockne pytać ludzi gdzie jestem :D
To tylko narkotyk a nie ,,brama do oświecenia" czy ,,świata duchowego".
To wszystko to tylko projekcja mózgu, odcinacie świadomość od ciała i macie wrażenie śmierci.

Aj piszę już sam bez sensu ... dysocjacja ogłupia, nie rozwija, nie ma narkotyków które rozwijają, choćby nie wiem co to było.
  • 2466 / 15 / 0
@up: skończ ze swoimi ateizmami
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1195 / 223 / 32
Jarexkx pisze:
Nie wiem czy nie rozumiem, czy podświadomie nie chcę zrozumieć tego co jest tu pisane.
Pan Nagniot chyba uważa się za istotę wyższą? Człowieka oświeconego deksem?
Pan Nagniot to zdrowy czub. I tak, nie wiesz, ze nie rozumiesz.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 5792 / 1188 / 43
Zycie nas uświadamia , że wszyscy jesteśmy zdrowo popierdoleni ; D Ze mną na czele.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1587 / 11 / 0
Jarexkx, to po co Ty w ogóle tego deksa bierzesz? Żeby się ogłupić i ledwo widzieć, tak? Lol.

Nie czujesz Nagniotowego klimatu, on po prostu jest takim naszym oświeconym tatusiem !
rchiro the best
  • 392 / 4 / 0
Tatuś oświecony jest i czuwa.
Troszkę mniej mnie będzie bo otwieram nowy biznes ale jak tylko mogę to wpadnę.
Jak przeczytaliście uważnie wszystkie moje wypociny to wiecie jak się zachowywać, a jak bodziecie dobrze się zachowywać to anioł stróż nagrodę DA papa.

p.s. Uświadomcie sobie jedno tak na prawdę już nie żyjecie. Może nie dziś nie teraz ale szlag was trafi wiec po kiego grzyba zamęczać się i innych trzeba się cieszyć i dawać radość innym.
Wasz Sługa Nagniot
  • 1195 / 223 / 32
Nagniot pisze:
Jak przeczytaliście uważnie wszystkie moje wypociny..
Ja jestem ciekaw, czy Ty w ogóle czytasz nasze wypociny. :-)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 757 / 31 / 0
Chodzi mi o to, ze cos niecos wiem na ten temat i z tego co widze to najlepiej byc w takim stanie jak najdalej od wiary w sensie naszokatolickim. To tylko wyniszcza czlowieka - miota sie jak kukla.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.