Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Podobno efylon dobry - nie testowałem, opinie są różne (to po prostu mocna rzecz, nie dla każdego)
Ogolnie jest chujowo, tym bardziej że albo sklepy w wiekszosci wala w chuja i nie przysylaja 4cmc i 3cmc, albo są to faktycznie te substancje, jednak ich sorty są okropnie słabe.
Na darknetach sie lepiej pokręć i mefkę sobie znajdź.
Warunek jest taki, żeby nie dorzucać, a badania zacząć wczesną porą w ciągu dnia
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
05 lutego 2017Tessa pisze: Na polskim rynku RC nie ma żadnych euforycznych ketonów (wg mnie 3cmc nie jest euforyczne, a 4cmc może troszeczkę jest na wejściu, ale zbyt krótko działa)?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.