Absolutnie najlepszy stan świadomości jaki sobie jestem w stanie wyobrazić (znam około 105różnych więc jestem wybredny), nareszcie kurwa stan w którym niczego nie brakuje. Jedyny prawdziwy-oryginalny party drug. Definicja ekstazy
O takie narkotyki nasi dziadkowie przelewali krew na wojnie.
SYNTEZOWAĆ!
TABLETKOWAĆ!
ZALEGALIZOWAĆ!
PS. Dorzucałem też do tego 4-MMC, ale nie dlatego że było za słabo czy coś. Poprostu chciałem jeszcze dojebać do pieca jak tylko obczaiłem jak ładnie sie pali. Efekt taki że po węgorzu sie chodziło wytrzaskanym jak po kraku mniej więcej.
Testowałem 150mg MDA p.o. bo od trzech poprzedzających dni waliłem 4-MMC, i troche 3-FA,2-FA więc tolerka ale wyjebało mnie około orbitalnie po tej dorzutce mefa.
Samo w sobie działa fajnie, ale z niewielką ilością psychodeliku powoduje ogromne stężenie doznań.
Z negatywnych efektów na pewno hipertermia, więc uważać i pić wodę.
Kilka osób po nocce z MDA spało 12-15(!) godzin, po przebudzeniu wszystko ok, gotowość do dalszej zabawy, ale zastanawia mnie ten fakt, że MDA dużo bardziej wymęcza organizm niż MDMA, albo to tylko kwestia s&s.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.