- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
reserved pisze:Co powinien zrobić...?
A wiec było to tak, wieczorem kolega do mnie przyszedł z paczuszką ethcatu zajebalismy po 200 mg i jak zawsze na nocne spacery , wyjebani z kapci . a po drodze nadażyła sie okazja wciagnac sobie za darmo fuki,wiec wciagnelem bylem jeszcze bardziej wyjebany i nie spalem całą noc . chyba właśnie wtedy uswiadomilem sobie ze musze isc do monaru i w poniedziałek jade do ośrodka . życze zdrowia i nie ćpajcie fety bo ryje beret po nocy.
Tak mysle (oczywiscie nie probowalem ;-)) ale teoretycznie rzecz biorac: Kofeina startuje jako pierwsza : (max 10-12%), potem Feta w midzyczasie wlacza sie Tyrozyna i Phe jest metabolizowana do Tyrozyny , a ta z kolei pobudza wydzielanie Nadrenaliny i Dopaminy ;-)
Uzyskujemy strzal o dlugosci do 24 godzin w zaleznosci od dawki i oczywiscie tolerancji...
ps.Rozwazania moje sa czysto teoretyczne.
przeniesiono z: Efedryna a Tyrozyna - 02
scalono - surv
Dzieki za przeniesienie postu do Mix-ow :-)
Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest ;-)
Oki wczesniej pisalem o wzmacnianiu (zmienianiu) dzialaania fety przy pomocy aminokwasow L-Phe i L-Tyrosin.
Dzisiaj chcialbym wam przdstawic nowego kandydata - Gabapentyna - to srodek przeciwko epilepsji ale szeroko stosowany w zachodniej europie jako srodek redukujacy bole chroniczne (te ktore trwaja 6 miesiecy i wiecej ). Jak mozna sprawdzic na wiki lub innych stronach zajmojacych sie "chemia umyslu" , chodzi glownie o aktywacje Rezeptorow GABA :-)
Srodek ma ten dziaanie na nasz OUN zblizone do MDMA i pochodnych.
Dlatego mieszanie go z innymi srodkami (speed, Feta itp.) nalezy rozpoczac od malych dawek...
Wiem, wiem wszyscy juz sie usmiechaja :-) jednak dzialanie Gabapentyny nie jest dokladnie znane czy dziala na wszystkie kanaly czy tylko na zwrotne , czy na kanal Alfa i Beta , czy tez na oba???
Jednak dla kogos kto zaglebil sie w tajniki dzialania "psychodelikow" itp. interesujace wyda sie zapewne mozliwosc manipulacji rezeporow GABA a co z tym zwiazane ZNACZNE wzmocnienie innych srodkow "psycho" i ich latwiejsze oddzialywanie na OUN !!!
W zachodniej europie Gabapentyna jest znana ale nie az tak powszechnie jakby moglo sie wydawac , moze to rowniez wynikac iz jej stosowanie z Alkocholem i innymi "truciznami" ;-) moze byc niebezpieczne .
Dlatego nalezy jak z kazdym nowym srodkiem rozpoczynac od malych dawek (300mg) i stopniowo zwiekszac (max dawka dzienna jako lekarstwa 3200mg).
Na koniec powiem tylko iz znany jest mi przypadek "osobnika" ktory normalnie spozywa "Ace" w ilosci do 500mg pro Party. A tu zazywajac Gabapentyne i okolo 1g Speed ( czystosc ulicy 20%-30%) byl przez dluzszy czas zaguiony w czasie a jego zrenicy przeslanialy prawie cala teczowke!!!
ps. Oczywiscie sa to rozwazania czysto teoretyczne , byc moze rowiez przysnilo mi sie cos ;-)
Dla wszytkich kolorowych snow czy to na jawie czy we snie. :-)
Między innymi układ krwionośny dostaje w dupę.
Sam kilka razy sprawdzałem takie połączenia.
Choć stricte mixy to nie były- głównie dysocjant był podawany przy schodzącym/słabnącym stymulancie.
[niskie dawki arylcykloheksamin]
Już wtedy czuć było "przegrzewanie" się.
Generalnie- przeżyłem, jednak radzę zachować ostrożność. :rolleyes:
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.