Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
reserved pisze:
Co powinien zrobić...?
Przestać ćpać, kurwa. Skoro mu już serce nie wydala to chyba jedyna sensowna opcja.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1000 / 84 / 0
Dzisiejszy niedzielno-popołudniowy miksik:
t 00 - 150mg DXM
t +1,5h - <100 prochu wypite z 600mg kody
przed w trakcie i po, palenie. Całkiem miło.
  • 260 / 3 / 0
Jak sie sprawdza amfetamina na odmulenie po mixie 2C-P + grzyby ? Chce odmulic pale, bo caly dzien przede mna, a ja juz gotowy do spania jestem.... :/
  • 1951 / 15 / 0
Nie boisz się o serce? 2C-P + amf nie wygląda zbyt przyjaźnie.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 3 / 0
w sumie sie balem i nie zajebalem, wiec walne teraz ;d
  • 1 / / 0
ethcat + fuka
A wiec było to tak, wieczorem kolega do mnie przyszedł z paczuszką ethcatu zajebalismy po 200 mg i jak zawsze na nocne spacery , wyjebani z kapci . a po drodze nadażyła sie okazja wciagnac sobie za darmo fuki,wiec wciagnelem bylem jeszcze bardziej wyjebany i nie spalem całą noc . chyba właśnie wtedy uswiadomilem sobie ze musze isc do monaru i w poniedziałek jade do ośrodka . życze zdrowia i nie ćpajcie fety bo ryje beret po nocy.
Uwaga! Użytkownik okno750 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
ale jak wezmie sie Fete zmiesza z Kofeina, L-Phenylanina i L-Tyrozyna efekt jest naprawde ciekawy ...
Tak mysle (oczywiscie nie probowalem ;-)) ale teoretycznie rzecz biorac: Kofeina startuje jako pierwsza : (max 10-12%), potem Feta w midzyczasie wlacza sie Tyrozyna i Phe jest metabolizowana do Tyrozyny , a ta z kolei pobudza wydzielanie Nadrenaliny i Dopaminy ;-)
Uzyskujemy strzal o dlugosci do 24 godzin w zaleznosci od dawki i oczywiscie tolerancji...

ps.Rozwazania moje sa czysto teoretyczne.

przeniesiono z: Efedryna a Tyrozyna - 02

scalono - surv

Dzieki za przeniesienie postu do Mix-ow :-)
Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest ;-)

Oki wczesniej pisalem o wzmacnianiu (zmienianiu) dzialaania fety przy pomocy aminokwasow L-Phe i L-Tyrosin.

Dzisiaj chcialbym wam przdstawic nowego kandydata - Gabapentyna - to srodek przeciwko epilepsji ale szeroko stosowany w zachodniej europie jako srodek redukujacy bole chroniczne (te ktore trwaja 6 miesiecy i wiecej ). Jak mozna sprawdzic na wiki lub innych stronach zajmojacych sie "chemia umyslu" , chodzi glownie o aktywacje Rezeptorow GABA :-)
Srodek ma ten dziaanie na nasz OUN zblizone do MDMA i pochodnych.
Dlatego mieszanie go z innymi srodkami (speed, Feta itp.) nalezy rozpoczac od malych dawek...

Wiem, wiem wszyscy juz sie usmiechaja :-) jednak dzialanie Gabapentyny nie jest dokladnie znane czy dziala na wszystkie kanaly czy tylko na zwrotne , czy na kanal Alfa i Beta , czy tez na oba???
Jednak dla kogos kto zaglebil sie w tajniki dzialania "psychodelikow" itp. interesujace wyda sie zapewne mozliwosc manipulacji rezeporow GABA a co z tym zwiazane ZNACZNE wzmocnienie innych srodkow "psycho" i ich latwiejsze oddzialywanie na OUN !!!
W zachodniej europie Gabapentyna jest znana ale nie az tak powszechnie jakby moglo sie wydawac , moze to rowniez wynikac iz jej stosowanie z Alkocholem i innymi "truciznami" ;-) moze byc niebezpieczne .
Dlatego nalezy jak z kazdym nowym srodkiem rozpoczynac od malych dawek (300mg) i stopniowo zwiekszac (max dawka dzienna jako lekarstwa 3200mg).
Na koniec powiem tylko iz znany jest mi przypadek "osobnika" ktory normalnie spozywa "Ace" w ilosci do 500mg pro Party. A tu zazywajac Gabapentyne i okolo 1g Speed ( czystosc ulicy 20%-30%) byl przez dluzszy czas zaguiony w czasie a jego zrenicy przeslanialy prawie cala teczowke!!!

ps. Oczywiscie sa to rozwazania czysto teoretyczne , byc moze rowiez przysnilo mi sie cos ;-)

Dla wszytkich kolorowych snow czy to na jawie czy we snie. :-)
  • 62 / 2 / 0
Ja zapodałem pierwszy raz w życiu dziś mix pod tytułem oxycodone +feta i powiem że zacny jest to mix jak będą kogoś interesowały szczegóły to mogę opisać bardziej szczegółowo powiem tylko że oxsa poszła iv a feta po nochu. Jeśli oczywiście nie wykituje do wieczora hehe
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Są jakieś przeciwskazania przed mieszaniem amfetaminy i ketaminy albo amfetaminy i 3-MeO-PCP?
  • 415 / 3 / 0
Podobno mixy stymulantów z dysocjantami nie są bezpieczne.
Między innymi układ krwionośny dostaje w dupę.

Sam kilka razy sprawdzałem takie połączenia.
Choć stricte mixy to nie były- głównie dysocjant był podawany przy schodzącym/słabnącym stymulancie.
[niskie dawki arylcykloheksamin]
Już wtedy czuć było "przegrzewanie" się.

Generalnie- przeżyłem, jednak radzę zachować ostrożność. :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.