Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 205 / 2 / 0
Hess z tego co kojarzę to to jest lek na stawy czy coś takiego? 50 małych piksów jak Acodin?
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
McKirko pisze:
@Jogurt
Z szacunkiem ale to sarkazm czy mi się tylko wydaje?
Może przez analogię do tego że mocno kara i faza w huj mocna
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 231 / 2 / 0
próbowałem połączenia z mj, ale to tylko osłabiło fazę deksowa. Czasem wypije mocna kawę i to połączenie jest fajne o ile nie muszę iść następnego dnia do szkoły. Grejp piłem z tymbarku nie wyciskanego. Jedyne co pamiętam to paskudny smak w ustach podczas fazki. Z najbliższym czasie Planuje spróbować sławnego bxm. Najlepszy dopalacz jak narazie to więcej deksa.
  • 129 / 2 / 0
Spróbuj z czosnkiem ;)
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 25 / 5 / 0
czy ktoś stosował dexa z siemiem lnianym ( nasienie lnu ) ? piję ten wywar od jakiegoś czasu zdrowotnie i zauważyłem ciekawą sprawę : wzmocnienie fazy i przedłużenie jej na cały dzień. piję szklankę wywaru i zjadam te mokre pestki z rana. po południu dex i faza nie puszcza do końca dnia. nigdy wcześniej tego nie doświadczyłem. na opakowaniu pisze aby nie używać z lekami które hamują perystaltykę jelit takimi jak opioidy i loperamid.
  • 2466 / 15 / 0
Loperamid to opioid
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 296 / 19 / 0
Ja dopiero kilka razy próbowałem deksa, zawsze w ilości jednego opakowania z grejpfrutem, albo czosnkiem i zawsze później, gdy już mogłem dojść do kuchni, przygotowywałem sobie siemię mielone. Nie wiedziałem, ze wzmacnia fazę, ale jest jedną z niewielu rzeczy, jakie mój organizm tolerował juz w kilka godzin po zarzuceniu i przyjemnie się pije te błotko. A później zjadałem kilka bananów i ostatnie wzorki w ciemności widziałem, gdy kładę się do łózka, jakieś 12h po zażyciu. Siemię i banany spożywałem w celach, jak mi się zdawało osłonowo - zdrowotnych dbając, by zawsze je mieć przed dekszeniem. Są to rzeczy lekkie i pożywne, a tu proszę jaka niespodzianka :cheesy:

z tym, ze ja inaczej piłem te siemię. Około 4 godziny po zarzuceniu, gdy efekty zaczęły opadać a ostatnio w trakcie całego tripa, po szklaneczce w celu uzupełnienia płynów, w dość dużych ilościach, bo przygotowałem sobie cały litrowy dzbanek i do niego wsypałem jakieś 5 stołowych łyżek. I szczerze mówiąc wolał bym w taki właśnie sposób dopalać deksa siemieniem, bo przed i tak trzeba władować w siebie grejpfruty. Chyba, ze by tak jeść czosnek i zapijać siemieniem. To by mogło zniwelować żołądkowe dolegliwości powodowane przez czosnek. :rolleyes:
Dlatego mimo druty, wieże i strażnice
tam chcemy dotrzeć gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
  • 4 / / 0
Maczanki, jaranie, niektóre dopalacze, oczywiście do palenia :)
Wszystko.
  • 36 / / 0
Stanowczo marihuana. Mnie niejako pobudza do kreatywnego myślenia po dxm, choć sama w sobie mnie zamula.

Weź stosuj czasem jakąkolwiek interpunkcję. Kolejny post, kolejny pisany jak z dupy. Czy interpunkcyjne: 1,5 błędu.- hhip
  • 35 / 1 / 0
Jednak alko ale to chyba niezdrowo :rolleyes: ale dysocjacja jest whuj :D. Z buchem też dobrze i bardziej wizualne dziury w realu.
ErgoLeon z BiedAkotanem w 1 skuadalisię DOM ku.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...