Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Na chuj wy to wciągacie? To się je. Odczucia mam podobne co ziołozioło. Jak dla mnie odpowiednie s&s i ta substancja rozpierdala większości ketonów i amfetamin. Wjazd jest świetny.
  • 55 / / 0
nikt tego nie pukal?
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 2334 / 9 / 0
Słuchajcie Wildzena, dobrze prawi. Dawki 180mg+ p.o. robią co trza. I też twierdzę, że to jeden z nielicznych sensownych (nie psycho) RC.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 992 / 25 / 0
nirvanish pisze:
nikt tego nie pukal?
Nie pukałem tego, ale sądąc po moim doświadczeniu p.o z tą substancją to nie spodziewaj się po iniekcji więcej niż 40min fazy.
  • 55 / / 0
a p.r. w takim razie?
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 992 / 25 / 0
Nie wiem.
  • 91 / 4 / 0
Dokładnie, doustnie wszystkie fluoroamfetaminy działają lepiej i dłużej, pozatym są dosyć bolesne przy wciąganiu, najlepiej rozpuscic se w jakiejś coli, wtedy nie czuć tak mocno goryczny i zjebanego smaku, pewnie zęby sie dużo mocniej psują jak to przy amfetaminie, a te jeszcze na dodatek mają fluor który tez sam w sobie niszczy zęby. Jedyna w miare działająca donosowo FA to 4-FA i 4-FMA ale ta druga tak rozpierdziela nos że potem pare dni dziura zatkana + strupy.
  • 194 / 2 / 0
Mam troche benzokainy. Ile dodać do 150mg żeby zniwelować ból?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 720 / 12 / 0
Wpierw pociagnij odrobine benzo. Potem siupniesz FA bez bólu. Ja bym tak robil.
  • 194 / 2 / 0
Tylko niewiem ile jej wciągnąć żeby nic mi się nie stało :d
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.