Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 1 / 0
Ja w ogóle wyglądałem jak trup %-D
  • 278 / 3 / 0
Mi 500mg am na 28g suszu starczyło na 2 miesiące codziennego palenia po pracy wieczorkiem do piwka. Z początku efekty masakrycznie mocne, zdecydowanie za mocna maczanka :). Z czasem nauczyłem się jaką ilość wbijać do strzelby.. JWH-210 moim zdaniem było ciut bliżej do Merry jeżeli chodzi o efekty.. Ale to AM-2201 zdecydowanie jest bardziej ekonomiczne :). Chodz ubolewam nad jego smakiem i tym typowym uderzeniu ktore mam zaraz po wypuszczeniu bucha, trwa to z 1min takie nieogarnianie a potem czuje się już wyluuuzowany :) i trwa to własnie lekko ponad godzinke.
  • 336 / 4 / 0
A jak z rozpuszczalnością tego kana w spirytusie? Bo doszły mnie słuchy, że podobno praktycznie się nie rozpuszcza, a na dniach planuję zrobić z tego mieszankę i nie chcę wtopić :cheesy:
  • 128 / 6 / 0
PokażcieMiSwojePachy pisze:
Ja w ogóle wyglądałem jak trup %-D
ja też, to jest złe. :finger:
  • 278 / 3 / 0
W spirytusie da radę, lecz wymaga to dłuższego czasu mieszania, podgrzewania itp. Ale da rade :)
  • 1107 / 52 / 0
200ml spirytusu na 1000mg am-2201 i nawet nie trzeba zbytnio podgrzewać.
Chuj na kaczych łapach
  • 205 / 1 / 0
ponury_sniffiarz pisze:
zrobiły się komuś podkrążone oczy po przerobieniu większej ilości?
Tak wyglądam po ciągu tygodniowym jakbym nie spał rok. Mimo wszystko czekam na coś innego ;s
Skurwysyn.
  • 336 / 4 / 0
Syberek pisze:
200ml spirytusu na 1000mg am-2201 i nawet nie trzeba zbytnio podgrzewać.
Ale 200 ml spirolu na 30 g suszu to będzie chyba ciut za dużo? W przypadku IPA rozpuszczalność podobna?
elioot pisze:
ponury_sniffiarz pisze:
Tak wyglądam po ciągu tygodniowym jakbym nie spał rok. Mimo wszystko czekam na coś innego ;s
Może AM-2201 jest neurotoksyczne czy coś w tym stylu?
  • 992 / 25 / 0
Podkrążone oczy nie świadczą od razu o neurotoksyczności.
  • 142 / 3 / 0
elioot pisze:
ponury_sniffiarz pisze:

Odkąd pamiętam mam podkrążone oczy więc nie widzę żadnej różnicy %-D

Boloxxx pisze:
Ale 200 ml spirolu na 30 g suszu to będzie chyba ciut za dużo?
Równomierniej się rozłoży ale będzie dłużej schło.
Boloxxx pisze:
W przypadku IPA rozpuszczalność podobna?
Tak.
Do AM-2201 wlać kilka/kilkanaście ml acetonu, wymieszać, następnie dodać etanolu lub IPA.
żartowałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.