ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
11 października 2016kamann pisze:
Im dłużej patrzę w lustro tym bardziej mam wrażenie że demonicznie wyglądam. Niby nie wykręca twarzy, ale dziwnie mi powieki opadają, dlatego z toalety całkiem szybko uciekam :D nie umiem tego powtórzyć na trzeźwo mimo, ze wtedy wydaje się że to wina zmruzonych oczu

Mam to samo ! Stoję przed lustrem i mam wrażenie ze moje Oczy to aż brak słów jak by chciały wychodzić z orbit hahaha no widać jak huj ze coś brałem 😂 , podobne wrażenie przed lustrem mam jak wezmę dużo pregabaliny..
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.