ODPOWIEDZ
  • 641 / 16 / 0
Plecak - bardzo dobry sposób, też korzystam z tej opcji, ale bez browarów, lepiej zapalić zioło, albo jakiś opiat, ostatnio wziąłem sobie plecak+rower+bupra i zrelaksowałem się i odstresowałem za cały tydzień, las - najlepszy terapeuta, a góry+las - co dwóch terapeutów to nie jeden ;)
  • 28 / / 0
a jak jest chujowa pogoda, tak jak dziś?
  • 2775 / 39 / 0
Idź do kina, chociaż to bardziej sposób na nudę
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
Wtedy mozna poczytac jakas dobra ksiazke albo ponapierdalac w jakas gre, ktora sie lubi. Na wkurwienie polecam Carmageddony i Postale z naciskiem na 1rwsza czesc
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
coś takiego znalazłem, może kogoś zaciekawi http://www.wykurw.pl
  • 100 / 1 / 0
Na wkurwienie polecam Carmageddony
Zgadzam się w 100%. Grało się kiedyś po lekcjach i był to dobry sposób na wkurwienie. Te jęki rozjeżdżanych przechodniów, w których widziałem nauczycieli czy też klasową hołotę to było coś absolutnie pięknego.
  • 857 / 2 / 0
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
znalezc kogos z Gorzowa, bic do krwi, kontynuowac.

fajny screenshot.
  • 28 / / 0
@koala - nie jesteś śmieszny
  • 784 / 28 / 0
hm, chyba masz zwyrodniale poczucie humoru, to nie mialo byc smieszne, tylko praktyczne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.