Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Wiosna pisze:
Hm. Wiesz co ja miałam po 17,5 mg 4-aco ... ? Alzheimera i utrate ego, potem przez tydzien nie czulam skóry na ciele.
I dalej chcesz próbować? To ewidentnie wskazuje, że coś z tobą nie tak (bez urazy :P).
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2013 / 84 / 0
Dokładnie, może koleżanka pomyliła psychodeliki z psychoterapią, bo ta druga jak najbardziej by sie koleżance przydała %-D To był oczywiście taki żart sytuacyjny ale widać ze psychodeliki nie są dla Ciebie stworzone.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 8 / / 0
Wszystko było wporządku, aż do momentu jak spanikowałam, wychodząc z łąki na wolną przestrzen nalozyl mi sie obraz 4 roznych miejsc i stalo sie. Wczesniej bylo jak najbardziej pozytywnie, falowanie, glupawka, kolory... Moze z 2 C-D i odpowiedni set and setting bedzie wporzadku. Przy tamtym razie byl snieg po kolana i 14 luty i uparta dziewczyna ktora koniecznie chciala zjesc akurat wtedy :blush:
  • 93 / 1 / 0
Ze wszystkiego trzeba umieć korzystać, jak ktoś ma panikarstwo wrodzone to nie powinien substancji zmieniajacych/przyspieszających myślenie używać. Idź jebnij jabola, będziesz się wozić że waliłaś kwasa.
  • 265 / 2 / 0
znaleźli się cwaniaki psychonauci którzy nigdy nic głupiego nie zrobili, dalibyście spokój %-D

spróbuj 40 - 50 mg tak żeby coś poczuc a nie marnowac materiał, zadbaj o dobre s&s, może jakieś benzo na wszelki wypadek i kogoś kto cie ew ogarnie. Wiesz jakie mogą byc konsekwencje i że robisz to na własną odpowiedzialność z własnym życiem. Powodzenia :cool:
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 8 / / 0
erioth ... Wiesz skoro tak piszesz to moze sam masz taka jazde po jabolach, nie wiem nie jestem Toba .. ;-)

Co do 2 C-D,to spożyje w niewielkiej dawce i w odpowiednim S&S, ale jeszcze nie na to pora.
Ale napewno dam Wam znać jak było i czym sie to skończylo :)
  • 2013 / 84 / 0
2C-D w dawkach ponizej 80mg nie daje prawie zadnej psychodeli w moim wypadku tylko milosc, empatie i euforie. No i lepszy odbior muzyki, wyostrzone kolorki i lekkie falowanie. Raczej lekka substancja.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 8 / / 0
skalar1
Dziękuję za dobre słowo, benzo mam , opiekuna niby mam ( tez wezmie ;p ) To super jak na kogos dziala to jedynie empatycznie-euforyzująco , z tego co widze, to jedni tak mają a inni ostrą psychodele, nie wiem jak ze mną bedzie, więc wole nie ryzykowac i zacząć od niskiej dawki :) No chyba ze ( nie wiem nie znam tego ) w niskich dawkach na niektorych dziala psychodelicznie a w wyzszych euforyzujaco-empat. nie wiem czy taka opcja jest mozliwa.. Czy moglby mi ktos powiedziec z wlasnego doswiadczenia co robi po przyjeciu takiego specyfiku o czym mysli na czym sie skupia ?
  • 2334 / 9 / 0
Mów za się ;d. Mnie 50mg wyjebało dalej niż 30mg takiego 2C-E. :-D
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1049 / 10 / 0
40 na pierwszy raz wystarczy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.