Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy narkotyzowanie zwierzat uwazasz za przestepstwo?

Czas głosowania minął 19 kwietnia 2010

Tak
47
42%
Nie
64
58%

Liczba głosów: 111

ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
moje koty w chuj lubia jarac, pies okazyjnie. po szynszylu nie zauwazylem roznicy poza tym ze wpierdalała karme
jak napisałem niezrozumiale to przepraszam, powtórzę

Z I P
  • 30 / / 0
Moj piesek lubi sobie posiedziec w haszkomorze
  • 48 / 9 / 0
moj chomik raz sie ze mna zjaral ale powiedzial ze chujowy material i juz wiecej nie chcial ze mna palic...
  • 43 / 1 / 0
Widok spalonego psa jest zarazem najprzyjemniejszą i najgorszą rzeczą jaką widziałem. Niby śmiesznie, ale gdzieś w głowie siedzi myśl o tej krzywdzie którą mu się wyrządza.
Uwaga! Użytkownik FerdBardamu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Ja kiedyś swojemu psu wstrzyknąłem do pyska 2ml gebla,po jego zachowaniu stwierdziłem że dostał za małą dawkę,to wstrzyknąłem mu jeszcze 8ml a on nic(normalnie się zachowuje,nie warczy,nie śpi)najwyraźniej GBL nie jest dla mego psa.
SEGAN(selegilina):info
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.