Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pilgrim »
blazee pisze:
Nie mamy żadnego doświadczenia psychodelicznego, więc na pierwszy raz chciałbym bardzo ostrożnie
haps pisze:
Polecam 20-25mg
Ja bym nie przekraczał 15 mg na pierwszy raz. Dla niektórych, nawet doświadczonych, może się to okazać za mocne. Następnym razem możecie przecież zwiększyć dawkę.
moje nowe motto: zacząć pierdolnięciem, skończyć rozpierdolem
  • 519 / 2 / 0
Ja bym nie traktował bodyloadu jako kryterium wyboru dawki, trzeba go zaakceptować jako konieczność. Ja polecam 20mg, na pewno nie będzie za słabo, aczkolwiek może być mocno. A jak masz wątpliwości to 15mg, to taki miły trip. Nie będzie to przecież jedyny twój trip na tym, więc teraz możesz 15 a następnym razem 20.
PS. Ja na swój pierwszy raz z psychodelikami wziąłem właśnie 20mg 2c-e i było w sam raz.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2010 przez Nananana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
blazee: jeśli nie masz żadnego doświadczenia z psychodelikami to 15mg będzie w sam raz tak jak piszą moi przedmówcy- oczywiście jeśli bierzesz oralnie, jeśli chcesz to wciągnąć w nos to około 5-7 mg będzie okej

po 10mg w nos możesz niezbyt ogarniać.
doświadczyłem: mj, DXM, benzydamina, muchomór czerwony, benzosy ,kodeina, szałwia, mefedron, amfetamina, MDMA, Gałka muszkatołowa, eter, tramal, BrDF, 2C-E,

chce doświadczyc: sporo jeszcze :d
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
e tam, na razie materiał się skończył. Ale warto było zrobić taką dużą dawkę, porannego mindfucku długo nie zapomnę, przez 30min zastanawiałem się co ja właściwie mam zrobić(a do szkoły miałem iść). Przypomniałem sobie że jest takie coś jak "szkoła", ale te słowo nic mi nie mówiło. Całkowita amnezja, nawet nie wiedziałem jak się nazywam.
Testowalem 2C-E z promocja co moge powiedziec dziala ;-) Z 2C-E na lonie naturki z zaufanymi kumplami ciezko o bad tripa. Polecam 20-25mg mniej nie ma co bo to w koncu ma byc jakis trip. Bodyload po doustnym jak dla mnie to lajcik.
Pierdolcie tak dalej, to będziemy mieli powtórkę z maja 2009 :wall: Bez urazy dla autorów (wierzę w ich dobre intencje), to opinie jak z dopalaczy, gdzie pewnie niedługo połowa RC trafi. Już widzę artykuły w brukowcach
Po Szałwii Wieszczej, BZP i prochach do mycia pizdy wśród młodzieży spopularyzowały się groźne halucynogeny. "Z 2C-E na lonie naturki z zaufanymi kumplami ciezko o bad tripa" -wyznaje *** na łamach zdegenerowanego forum hyperreal. Brzmi niegroźnie i zachęcająco, nieprawdaż? Tymczasem zażywanie tych środków okazuje się bardzo niebezpieczne. "Całkowita amnezja, nawet nie wiedziałem jak się nazywam" - pisze *** na tym samym niesławnym forum. Takich opinii est mnóstwo, liczba kinderćpunów gwałtownie wzrasta. Ćpają już nawet w zerówce, widok dilera pod przedszkolem nikogo nie dziwi. Policja ma związane ręce, bo środki z dopalaczy są w pełni legalne.
Tylko patrzeć, jak wrzucą T i F do jednego wora z herą i koksem :/ Znajdzie się na forum jakiś pismak bez natchnienia, talentu i mózgu? :kotz:
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Na pierwszy raz zdecydowanie odradzam podanie do nosa (wogóle odradzam tę drogę podania, raz, że ból i spływ są bardzo przejebane, dwa, były już tragiczne wypadki które zakończyły się śmiercią). Można się lekko przestraszyć gwałtownych efektów. Poza tym bodyload jest wtedy bardziej dokuczliwy. 15mg oralnie na 1 raz będzie w sam raz.

I niestety widać, że coraz więcej emo kinderów się tutaj kręci
  • 519 / 2 / 0
Zgadzam się, podanie do nosowe jest zbyt nie przewidywalne i... w ogóle jest gorsze od oralnego.
@Ester nie widzę nic strasznego w moim opisie fascynacji porannym mindfuckiem. Może wydaje Ci się że hiperbolizuję, ale na prawdę nie pamiętałem nic. Nie napisałem też że polecam 20mg donosowo, bo to w końcu bardzo bardzo dużo.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Jak nie widzisz, to poczytaj o przyczynach penalizacji. W niektórych krajach delegalizują środki po pierwszym przedawkowaniu ze skutkiem śmiertelnym. Jak się uzbiera stado licealistów (czy gdzie tam się uczysz), którzy nie wiedzą jak mają na nazwisko... kurwa, rusz tym, czego Ci jeszcze dragi nie wypaliły, naprawdę tak ciężko się domyślić??

Edit:
"Fascynacja porannym mindfuckiem", no tak, est się czym jarać. Estem pełen podziwu.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2010 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
haps pisze:
@Ester
Sam za przeproszeniem pierdolisz ;-) 20mg to nie jest duzo moze Ty lubisz jakies pseudo tripy po 10mg ale on to bierze zeby sie nacpac i miec tego tripa a nie smak testowac.
Skoncz pierdolic, rc dziala roznie na rozne osoby. Mnie juz 10-15 wysyla do 4 wymiaru, ale lubie tez mozniej. Sa tez tacy co 10 ich lepiej robi niz 50 ciebie i sa tacy ktorych 50 robi jak mnie 5
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Jak w sumie można porownać 2C-E do 4-HO-MET'a?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
Rezzo pisze:
haps pisze:
@Ester
Sam za przeproszeniem pierdolisz ;-) 20mg to nie jest duzo moze Ty lubisz jakies pseudo tripy po 10mg ale on to bierze zeby sie nacpac i miec tego tripa a nie smak testowac.
Skoncz pierdolic, rc dziala roznie na rozne osoby. Mnie juz 10-15 wysyla do 4 wymiaru, ale lubie tez mozniej. Sa tez tacy co 10 ich lepiej robi niz 50 ciebie i sa tacy ktorych 50 robi jak mnie 5
Moze i sa tacy moze nie ma mozesz sobie domniemac ;-) Zarzucalem z wieloma znajomymi 2c-e kazdemu po 25mg sie podobalo a wielu nie mialo doswiadczenia. 10mg to bardzo mala dawka i nikomu bym nie polecal tak marnowac material. 20mg doustnie to ciagle bezpieczna i wzglednie mala dawka.
We're High and this is the safest place we can be.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...