Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
No tak :nuts: ... to znak że czas spać... to black tar to też może jakaś hardcore'owa wersja hery... no bo jakoś czarna smoła mi się tak kojarzy. Może macerujesz maki w bezwodniku i czym tam jeszcze trzeba, później do piekarnika (z termoobiegiem) na 250 i pieczesz do uzyskania czarnej mazi, od czasu do czasu podlewasz wodą (może być bulion). Najlepiej wchodzi pukane w tętnice szyjną (no bo w co se wbić taką igłę, żeby te nie spalone do końca makówki przeszły... Dobra spierdalam stąd bo już piszę coraz większe głupoty, jeszcze z godzinę posiedzę i mnie zbanują na bank za nadużywanie wyobraźni, tym bardziej, że pewnie nie jeden KinderKolekcjoner nie będzie już takim chłopcem jak wcześniej przez to moje feciane pierdolenie. Jakbym miał to o czym tu mowa to grzecznie bym spał, ewentualnie leżał i planował podboje okolicznych 16tek... chociaż fakt, że po giblu granice wiekowe obiektów zainteresowania (no raczej kutasa, nie mózgu) obniżają się do takich, co to jakiś kształtów nabrały po prostu, wolę jednak poniżej tej granicy (16) zduszać ewentualne żądze w zarodku, no bo GBL ma swoje prawa, ale przed prawem GBLem się nie wytłumaczysz. aVe S...
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009 przez Belial, łącznie zmieniany 1 raz.
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lemarko »
:cheesy: Widzisz BelialGlow- ja po bupie iv z klonem też nie mogłem za dobrze pospać, a szukam nowości i smaruje.Co do black tar heroine, była to jedyna hera jaką ogarnąłem w czasie pobytu w San Antonio(tex).Nigdy nie dawałem w szyje lol czy pachwiny- przedramiona i dłonie wystarczą bo mam niezłe baty.Co do tego jak ją mexykanie przygotowują to też sie nie spodziewam laborki , a i zawartość syfu pewnie dorównuje kompotowi- jaka część świata, taka smoróba- niemniej popularny drug nie tylko wśród slumsów, gdzie czystą kokę bierze sie na potęge.
Co do GBLa jak sie pojawi nakręcacz, jak jeden z userów zrobił u mnie metkata, to pewnie nie odmówie.To były incydenty.
Boje sie tylko czy nawet rozcięczone nie zachowa toksycznych i żrących wółaściwośći.Ktoś to próbował pukać? %-D

I jak z tymi 16tkami- GBL działa propedofilsko??o kurwa :blush:
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Pukać? Podejrzewam, że tu potrzebny jest ponier (i jeszcze tak z 3 jego króliki doświadczalne nim określi dawkę dla siebie)... No nie powiedziałbym, że propedofilsko, ale raczej... zezwierzęcająco, przynajmniej pod względem popędu. Zresztą zobaczysz jak to jest jak idziesz ulicą na giblu i mierzysz każdą łanię niczym skupiony na muszce sztucera myśliwy:)
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 682 / 7 / 0
BelialGlow no cudownie scharakteryzowales i opisales podejscie zgiblowanego samca do plci pieknej w jakimkolwiek miejscu %-D nic wiecej dodawac nie warto, ale zeby lekko nastraszyc tych co nie chodza na silke to powiem ze ja swego czasu bardzo czesto podrywalem laseczki obok ktorych stal ich facio... hehe %-D zadnego wpierdola nie dostalem, ale od tamtego czasu troche sily mi doszlo po silce i mysle ze kolejna sesja z GBLkiem pociagnie za soba meskie ofiary... o kurwaaaa :cool:

pozdro BelialGlow, pisz ksiazki :*)
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2009 przez NiezdrowyAntoś, łącznie zmieniany 2 razy.
Sun Was High (So Was I)
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Właśnie, widzę po Twoich słowach, że trenowałeś podczas gieblowego ciągu, możesz zarysować czy odczułeś różnice od treningu na sucho ? Wiedza na temat wpływu na hormon wzrostu jest dotychczas najbardziej tajemnicza dla mnie, ciekaw jestem czy zauważyłeś dużą różnicę i przyrosty, kilkoro znajomych pytało mnie właśnie o to jak dawkować i czego się spodziewać od giebla gdyby chcieli go pić wyłącznie w celu przyrostu masy.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 682 / 7 / 0
ja wlasnie po odstawieniu giebla kilka miesiecy temu poszedlem na silke takze nic nie moge powiedziec na ta chwile, ale z kumplem ktory cwiczy juz 4 lata chcemy gieblowac i rekreacyjnie i typowo pod silke i zobaczymy czy beda tego jakies efekty, zdam relacje na pewno ;)
Sun Was High (So Was I)
  • 2877 / 100 / 0
Jak pozbierasz te info w miarę logicznie to na pewno przypnę je do FAQ ;)
"Czuję się gwiezdnie"

• 447 / 19 / 0
przetestowane z kumplem GBL-owanie pod siłkę - zarówno celowo kulturystycznie, jak i po prostu w ciągach
wnioski: zero różnicy ;] ani na plus, ani na minus

GH jest wydzielany, ale też i masa kortyzolu, pewnie ich wpływ się równoważy...

niemniej to i tak dużo lepiej niż jakiekolwiek inne dragi pod siłkę (psujące treningi i wyniki)

jak chcecie wiedzieć odnośnie naszego badania na niereprezentatywnej grupie 2 osob coś więcej to pytajcie o konkrety ;)
  • 2877 / 100 / 0
Jak długo trwał ten test, jakie dawki dziennie, czy przed czy po wysiłku i czy/co ćpaliście podczas owego testu poza gbl.
"Czuję się gwiezdnie"

• 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lemarko »
Proponuje temat:siłka&ćpanie:)
Po wyjściu z ciągu helowego a przed wypadkiem chodziłem, lajtowo by odbudować część formy sprzed ćpania, spadek masy był 15 kilo!! bo po h nie ma apetytu.A jak z jedzeniem po GBL, wiecie dobrze że dla treningu dieta i metabolizm są tak ważne jak trening na pakierce.

Elo
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.