Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
tak samo szkarlatny, mieszka w miejscu uzbrojonym po towar w maki i korzysta, proste.
to jak w afganistanie jakims, wszyscy cpaja ( tylko tam jakas bida smieszna jest ) bo u nich to grosze kosztuje.
My sie wykanczamy bo bulimy w chuj hajsu za sredniej jakosci dragi i w takim przypadku nie wyobrazam sobie 19 lat grzania non stop bo bez kilku miliardow ojro byloby ciezko.
BIDA! bida do cpania czesto zmusza i powoduje ze jest jak jest, bida i chujowe okolicznosci, otoczenie.
Jakbym urodzila sie w innym miejscy i czasie to byloby inaczej ( cpalabym ale nie tak oblesnie, dobre dragi, a i tak bylabym np ustawiona do konca zycia jak jakas jebana paris hilton )
ja to tak widze
Chyba, ze to cpanie by sie znudzilo, ale wtedy byloby sie tak wjebanym ze i tak dalej by sie napierdalalo. Ale nie wyobrazam sobie, ze cpanie moze sie znudzic, chyba, ze ktos lubi czuc sie "nie wyjebanie"
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Ale jednak cos mi odjebywalo i przestawalem (na kilka tygodni).
Rzucac mozna z kilku powodow: strach przed smiercia, milosc do wlasnego dziecka itp...
ja dluzej niz 11 miesiecy to w ciagu nie bylem.
powodzenia
Ty Twój punkt widzenia, ja swój :)
i również powodzenia życzę, i szczęścia, przydaje się.
no i chyba kupujesz towar. Kupujac trudno sie codziennie nawalac do nieprzytomnosc, bo to w #uj szmalu kosztuje.
Tak cpajac kupowany slaby towar to moze i mozna kilka (nascie) lat pojechac nonstop.
Ale jak bys walila codziennie dawki mocne (tak ze bys przysypiala ciagle) - kilka lat tak sie nie wytrzyma.
Goscie z dostepem to towaru po kilku (3-5) latach napierdalania na maxa nie dali rady chodzic, srali w lozko i czasami umierali.
Szkarlatny - mysle ze on chleje zupe przewaznie, albo robi tzw. bezkationitowki. Slaby towar z tego wychodzi (chociaz lepsze to od zupy).
jakby Szkalatny ponaparzal normalny towar z normalnej produkcji - napewno by 19lat tak nie pociagnal. Mysle ze by umarl po 5 latach. No ale moze on jest niezniszczalny, jak Szwarceneger...?
Szkarlatny, pisz po angielsku jak cos, wszyscy po angielsku w Polsce rozumieja (tak mysle).
ok kończę się wypowiadać bom laik i opio to tylko jedna z substancji które napierdalam
A więc znam nudniejszych od siebie, znam też ciekawszych; ogólnie to chciałbym być kimś innym i nie brać opio, z drugiej strony to byłoby prawdopodobnie cholernie nudne i musiałbym... zacząć brać opio. Na pewno przebywanie z osobą będącą pod wpływem opiatów nie jest szczególnie interesujące, ale drugim biegunem jest przebywanie z osobą naspidowaną - jeśli słuchanie niekończącego się pierdolenia o niczym ma być ciekawe, to przepraszam. Ja wolę popatrzeć na nodującego człowieka twierdzącego, że świat w gruncie rzeczy jest ok.
Ludzie pewnie wolą przebywać z kimś innym niż ze mną, a może to mój własny wkręt spowodowany niską samooceną wynikającą z depresji i uzależnienia. Wcale im się nie dziwię, zazwyczaj wolę w spokoju pomilczeć z kimś kogo lubię, niż na siłę wdawać się w rozmowy. A większość ludzi nie przepada za milczkami, bo podobno nie wiadomo, co w takich siedzi.
Wcale im się nie dziwię, zazwyczaj wolę w spokoju pomilczeć z kimś kogo lubię, niż na siłę wdawać się w rozmowy. A większość ludzi nie przepada za milczkami, bo podobno nie wiadomo, co w takich siedzi.
Nie wiem, czy nudni. Moim zdaniem ciekawsi niż spidziarze czy przepaleni ziołem.
Ale dlaczego "najnudniejsi"? I co to znaczy? Że śpią tylko a w przerwach się kłują? Proszę mi to wyjaśnić.
BTW. Jaka różnica w ilości postów dwóch userów powyżej. Prawie ten sam okres rejestracji, a ilości niebotycznie rozbieżne. Zaiste fascynujące. Może Birdy Nam Nam tak mało pisze, bo to on jest najnudniejszym z najnudniejszych ludzi na świecie? I nie ma nic do powiedzenia. Choć wolę takich niż spamerów. W realu też. Ale pieprzę...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.