Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: popierdolino »
Moje drugie grzybienie spowodowało ponadczasową wizję i wydaje mi się że to właśnie wtedy zostałem mianowany. Byłem po ok 30 świerzaczkach lancetowatych i gdy położyłem głowe na kolanach mojej dziewczyny (ex:D), zamknalem oczy. Zobaczyłem nasza planete z daleka ( Trudno okreśłić odległość ale coś koło księżyca), na poprzednim tripie tez ja widzialem. Tym razem wlatywały w nią chmury energii życia. Jasny skrzący strumień mleczno-dymno-mglisto zawiesisty, o ogromnej średnicy(większy od ziemii) wlatywał w powoli obracającą się ziemię i jakby w niej zatapiał. Wydaje mi się że ten strumień i tak był tylko odnogą głównej rzeki. Teraz już wiem to właśnie z tąd przychodzą dusze i niezauważalnie przez bandę naukowców wpadają w poczynające się ciała. To się nie zmienia i dzieje cały czas. Mam nadzieje ze nigdy nie przestanie. Momentami w przebłyskach widziałem też drugą , lotną postać przypominającą dym. Wydaje mi się że to ulatujące dusze, kończące swą wędrówkę na planecie ziemia. Ta materia miała inną konstytencję ( nie dokońca pamiętam, to wyszło poza ogar i język) jednak ulatywała gdiześ z tym samym wigorem co wlatująca w ziemię.

Reinkarnacja jako natychmiastowy powrót po śierci do innego ciała nie istnieje, nie dajcie sie oszukac, droga sie nie kończy, tylko czy zatacza krąg gdzieś dalej, czy ma swój początek i koniec?
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
Może nie do końca związane z tematem, ale miałem deja-vu że już kiedyś czytałem post od popierdolino, albo śniło mi się kiedyś że taki post czytam %-D

Takie właśnie opowiadania, a nie "jak zjem jeszcze pięć opakowań akodinu, wejdę na kolejny stopień doświadczenia i będę potrafił gotować jajka grymasem twarzy".
RELATIONSHIT
  • 2497 / 49 / 0
A jakiego typu banie bys chcial? Moze taka jak po bzp? Czy po benzydaminie? O taka to nawet sie czasem zdarza komus na trzezwo, tylko juz mniejsza rekreacja wtedy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AcidDreamer »
masturbator dnia 18.10.2009, 00:22:
musze wymyslec takie medytacje zeby nie musiec ćpac ino miec banie za free
moze takie znacie?
to wtedy bym mógł cały czas miec banie anie truc sie
i bez uzaleznienia bezpieczne
tak na pewno sie da.
Da się, i każdy może, nie jest tak że ktoś jest za głupi panie gadzie.

http://chomikuj.pl/niewyjasnione/ezoter ... +Discovery

• 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
@popierdolino: Że niby przez zjedzenie 30 grzybków i bełkotliwą wizję zostałeś mianowany :-/ ?
To, że miałeś filozoficzną rozkminę nie oznacza, że jesteś szamanem.
Właśnie dlatego gdzieś tu napisałem, że cały ten neoszamanizm psychodeliczny to jedna wielka bzdura.
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez Kasztaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie został mianowany bo nawet zadania nie dostał. Jedna śmieszna wizja szamanem nie czyni, trzeba znaleźć korzenie. Korzenie to jest to.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
chodzi Ci o Starą Baśń i Katyń?
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jak najbardziej nie. Chociaż o zapuszczenie korzeni słowiańskich tutaj bardzo łatwo. Ale jak będziecie tyle pytać to nie będziecie mieli czasu na zapuszczanie. A jak już to będziecie musieli rosnąć, żywić się, to jest dopiero niezły quest.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Studio Alternatywne- Neoszamanizm
http://www.youtube.com/watch?v=fgNpwE3F7uo
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HypnoToad »
Dokładnie się zgodzę co do tego, że każdy widzi to co chce zobaczyć. Będąc na psychodelikach mamy całkowicie wykrzywiony obraz rzeczywistości (eidolon grecki) a co za tym idzie nasz umysł chcę dążyć do stanu równowagi więc przedstawia to co dla danego człowieka jest jego światem a to, że ten świat oparty jest na innych podstawach to już wina jeno dragów :) Co nie zmienia faktu, że za psychodelikami tak jak za np. religią może istnieć coś więcej (psychodeliki to nieformalna sekta:D) Tak przy okazji witam wszystkich ludzi myślących na tym forum (jest ich tu zapewne niemało) jak irasowych ćpunów:)
No god. No kings. Only HypnoToad!
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.