Właśnie Heroine2 wyjaśnij nam to jak możesz oczywiście ,czemu bierzez H przez kobiety? Bardzo mnie to ciekawi ?
ksionc pisze: jak to czemu, biją go po prostu nie?
Redeemer666 pisze: i z czego tu sie kurwa cieszyc?
summer3184 pisze:Redeemer666 pisze: i z czego tu sie kurwa cieszyc?
ładne masz oko
jakby nie było, pod pewnymi względami tak. po paru latach brania w ciągu psychicznie na pewno. strona fizyczna dla mnie np. nie stanowi żadnego problemu. a psychicznie jestem wrakiem. i sie do tego przyznaje. mimo, ze mam doskonałe warunki życiowe, no nic mi nie brakuje. ale ja nie żyje, ja wegetuje. od do. nawet jak nie tak dawno byłem czysty przez pare miesiecy to było tylko czekanie na niewiadomo co, bo bałem się sam przed sobą przyznać, ze cały czas czekam, aż wreszcie się naćpam. a to niewiadomo co, to po prostu egzogenne endorfiny. to jest prawda co napisałem. nawet jak nie biorę, to tylko myśle o tym, jak brać. i to jest właśnie w/g mnie degeneracja i wrak człowieka. jakby nie był wykształcony, zadbany, czy na jakim stanowisku. zawsze będzie od-do.
nawet nie wiem, jak się starałem, zawsze było tylko to od-do. nie, nie jestem "wrakiem' z wyglądu, statutu społecznego czy materialnego. a tu wręcz przeciwnie. ja jestem psychicznie wrakiem. od strony fizjonomii i sytuacji społeczno-materialnej nikt by nawet nie pomyślał, ze mam coś z narkotykami wspólnego. paranoja, czysta paranoja.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
nie jestem heroinistą. heroine biorę rzadko. jestem narkomanem uzależnionym od opioidów. nikomu nie życzę koszmaru takiego uzależnienia. nawet nie prubuję go opisać, bo się po prostu nie da. koszmar, to chyba najlepsze słowo. wieczny lęk i wieczne zimno.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.