Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Jak dla mnie to bodyload po 2C-c nie wymaga żadnego wspomagania, wcale nie jest meczący. Lepiej się wyposażyć w coś dobrego na ból głowy po.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
sam bodyload moze nie ale co z mega skurczami i cisnieniem przez caly trip i nawet po....?
Uwaga! Użytkownik dekadan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
nie wiem, nie mam takich objawow, albo ich nie zauwazam/ignoruje. Na cisnienie moze jeszcze kodeina pomoc z rzeczy bez recepty.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 4 / 0
A na skurcze magnez.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
niekoniecznie ..skurcze są też pierwszym objawem uszkodzenia nerek..a magnez w takim wypadku może pogorszyć sprawę..owszem magnez ale w łagodnych dawkach ,najlepiej banany,od razu potas i węgle są..i wit C też mogą pomódz bo zakwaszają mocz i wypłukują wszelkie amfetaminopodobne.po zatym łagodzi skurcze
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: dejvis »
co do wciągania 2c-c (i nie tylko) radzę przeczytać (cały temat, nie tylko pierwszego posta)

http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=196246
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 375 / 4 / 0
Czyli wylewu dostać można głównie od zajebania potylicą w podłogę.

Drogie dzieci, jeśli postanowiliście walić RC snortem (co zasadniczo wszyscy ogarnięci w temacie użytkownicy bluelighta odradzają), róbcie to w kasku %-D
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2009 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wątpię by magnez pomógł podczas rozjuszonej noradrenaliny... Betabloker, ale na receptę :/ Poza apteką raczej będzie ciężko imo

Ja bym żadnej fenetylaminy RC nie zapodał nosem bo nos jest za blisko mózgu %-D Tryptaminę owszem, ale nie fenetylogówno. Szkoda śluzówki - może się kiedyś na spida przydać :scared:
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 274 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mia Wallace »
Kupiłam sobie ostatnio 2 kapsułki po 25mg. Rozłożyłam to na 2 razy - raz około 15 mg, a drugi raz 35mg. Obie dawki donosowo. Jeśli ktoś zamierza to brać w ten sposób to polecam ssać sobie Tantum Verde, całkiem dobrze znieczulają gardło i aż tak nie czuć spływu, który jest naprawdę paskudny.
15mg zadziałało słabo, wyjaskrawiło kolory, wykrzywiło lekko cienie na ścianie i to praktycznie wszystko.
Za to 35 mg to już konkretniejsze działanie, chociaż krótkie - efekty trwały coś koło 2 godzin.
Samego 2c-c nie opłaca się brać, imo warto dokupić do tego jakieś tryptaminy.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borowik15 »
wzialem dzis 50 mg doustnie. Ogolnie nie bylo fajerwerkow, spodziewalem sie wiecej ale i tak sie dobrze bawilem. Ogolnie bardzo lekki stan ale niekiedy zaskakuje, mocna euforia, dziwne wkrety a'la kosmiczne statki i uczucie "bycia przyciaganym przez przedmioty". Na szczycie fazy bylem w zatloczonym miejscu i troche nie ogarnialem .. ( " ci ludzie sa zywi? " " tak" " : O, to idziemy stad " ), 0 zjazdu. Fizycznie alles gut, 0 bolu brzucha - jakbym nic nie bral, zrenice maksymalnie-przypalowo rozjebane. Ogolnie 10/10 xd

Ps. wyjasni mi ktos co to sa wizuale i fraktale?
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009 przez borowik15, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.