Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co sądzisz o Dopalaczach
bardzo dobrze ,że są wole to od nielegali
8
4%
dobrze,że są przynajmniej jest konkurencja dla nielegali ,czasami wybieram nielegale a czasami Dop.
47
25%
wole nielegale ale od czasu do czasu moge odwiedzić sklep z Dopalaczami
45
24%
nie przepadam za Dopalaczami,ale mi nie przeszkadzają kto chce niech sobie idzie
28
15%
Dopalacze są dla frajerów ,którzy nie umieją sobie nic załatwić i im wały robią
13
7%
Dopalacze są gorze dla zdrowia od nielegali,dają jakieś gówna o których nic nie wiemy
47
25%

Liczba głosów: 188

ODPOWIEDZ
  • 4024 / 370 / 950
No,rzeczywiscie coś. Tyle wynika z tego,że ta substancja była obecna ostatnio w w Spice'ach... nie wiadomo co było wcześniej, nie wiadomo co bedzie za miesiąc, bo jedną z odnotowywanych przez systematycznych użytkownikow tych mieszanek ich cech jest to,że najwyraźniej skład istotnie zmienia się w poszczególnych partiach.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2008 przez katul, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Skoro wykryli już konkretną substancję, nie będą mieli problemu z wpisaniem jej na listę środków zakazanych, ale zanim do tego dojdzie będzie potrzeba jeszcze bardziej szczegółowych badań, ekspertyz itp.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Może ktoś mi napisać czy sklep w Białymstoku jest otwarty dziś? :)
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zavoy »
No bez jaj. Na serio zamknięty ?
Uwaga! Użytkownik zavoy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbengrimm »
Ja tam do dopalaczy nic nie mam, podzielam jednak zdanie sprzedawcy z kielc: "wyjebac kurwa te piguly i cala chemie, a zostawic ziola". Podoba mnie sie to podejscie, podobaja mi sie rowniez efekty po sence, smoke'u, spice czy ex- ses bo sa oryginalne i mi pasuja. Nie porownue ich nigdy do MJ bo z nia sie nie da niczego porownac!
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
wyjebac kurwa te piguly i cala chemie, a zostawic ziola
Tak, bo te zioła to sama naturka, nic syntetycznego, hłehłe.
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Ja tam jestem z dopalaczy bardzo zadowolony. Jest legalna alternatywa dla dragów. Dla odmiany lubię wrzucić sobie coś z tego sklepu, bo towar mają pierwszej jakości. Godzinkę temu wrzuciłem sobie Diablo XXX pigułeczkę i już jest fajniee. Poproszę kumpla, żeby oddał mi jeszcze pół i będzie super. Moim zdaniem popyt na dopalacze nie spadnie na pewno. Wszystkie ziółka tam oferowane są zajebiste i np. Spice Diamond jest dla mnie lepszy od MJ. I wcale nie musi to być alternatywa dla tych, którzy nie mogą sobie zmotać towaru, bo te produkty są niejednokrotnie lepsze od tych z ulicy.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 145 / 1 / 0
dal mnie te całe dopalacze to jedno wielkie GÓWNO.
Nie ma tym nic interesującego, a jak ktoś pierdoli, że jakiś tam spice diamond jest lepszy od ziółka z Amsterdamu to musi być zdrowo pierdolnięty. Tyle w temacie.
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
Może ktoś mi napisać czy sklep w Białymstoku jest otwarty dziś? :)
w wigilie był do 19 więc trzeba było robić zapasy na święta;)

Nie ma tym nic interesującego, a jak ktoś pierdoli, że jakiś tam spice diamond jest lepszy od ziółka z Amsterdamu to musi być zdrowo pierdolnięty. Tyle w temacie.
osobiście wole zioło, ale jakby nie patrzeć pod paroma względami jest lepszy, np. nie ma przypału z psami, a mj na zaawansowanych palaczy działa 30-60 minut max a taki spice diamond z 4-6h
a w amsterdamie też mają chujowe zioło, albo przeciętne zioło tyle że za 18euro..
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.