Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
noooo po kocie az cisnie na gadanie, imo o wieeeele bardziej niz po dexie.
po kocie nawet sobie pogadalam z osobami, ktore srednio lubie, odpisalam na wszystkie zalegle maile i komentarze, ktore mialam w dupie i bylam bardzo bardzo przyjazna.
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Chodzenie po lesie w nocy. O tak, cicha ciemność...
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja duże dawki DXM, muszę brać w nocy, żeby mama mnie nie wyczuła bo ona nawet średnie dawki DXM wyczuje, a pod wpływem DXM robię różne rzeczy najczęściej związane z komputerami i jeszcze te zaburzenia orientacji przestrzennej (telewizor wydaje ci się jak by zajmował cały pokój lub na odwrót).
http://tomi001.prv.pl
  • 657 / 7 / 0
Wyjdź z domu póki lato! Lato można nazwać sezonem na dexowe outdoor'owe tripy. Na "bedtripy" (Psychopath tak mowi, w sumie dobre okreslenie :cheesy: ) jest pora w zimie.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Akodeen pisze:
Podczas tripa karmie zmysły. Dobrze też się bawi w FL Studio, zawsze cos nowego wyjdzie.
FL Studio dobre na dxm, jak i na inne dragi :)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
rzyganie
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Trip tylko w wyrku.
Raz poszedłem na dyskoteke z ziomkami na 450. Tańczyło sie zajebiscie na parkiecie, lecz jak przyszło mi się z ludzmi komunikować to wręcz masakra, lecz szybko poratowałem sie M.J i było wręcz nieziemsko. Lecz na imprezy dexa niepolecam bez M.J jedynie z ta kompanką, dex pokazuje na co go stać
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Akodeen dnia 18.08.2009, 11:22:
Podczas tripa karmie zmysły. Dobrze też się bawi w FL Studio, zawsze cos nowego wyjdzie.
FL na deksie ? Nigdy bym o tym nie pomyślał ;]. MJ, Feta, proszę bardzo. Ciekawe co by mi wyszło na deksie ;] Akodeen, jaki gatunek konkretnie tworzysz ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Ja na deksie nie jestem w stanie stworzyc zadnej sensownej muzyki, jedyne co dalem rade robic na tripie to brzdękolenie synthami w Syntrusie w FL;)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 7 / 0
A tam tworze... Brzdękole sobie, przeglądnij topic 'na czym robisz muzyke'. Nie wiem co mi wychodzi. Chciałbym tworzyć IDM
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.