Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
jadłem benze kilka razy, 5-6 i oprocz bezsennosci i lekkiego zwala zadnych skutkow ubocznych u mnie nie bylo, złego diabli nie biora hehe ;D
"balansujemy po cieńkim lodzie"
  • 616 / 4 / 0
MakhPatent pisze:
miał ktoś z userów zrogowacenia skóry po benzie?
zresztą nie wiem czy to zrogowacenie, czy coś na kształt "stałej gęsiej skórki"
mi wyskoczyło na twarzy (worki pod oczami) i na plecach, taki pasek od łopatki do łopatki
miał ktoś taki tuning? (brałem 1,5g)
A miałeś to długo? Dalej masz? Czy tylko w trakcie fazy?
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
tylko w trakcie fazy.... gdy jadłem 1g, przyuważyłem to na ryju, tam gdzie łzy spływają (policzek | oczodół)
po 1,5g postanowiłem wybadac czy sprawa się powtórzyła, no i patrzę a tam górne plecy całe w kropkach.

może jakaś reakcja alergiczna? gdyby badali spożycie rekreacyjne benzydaminy tobyśmy wiedzieli co to jest, a takto mogę miec ciążę pozamaciczną na plecach.

brr

edit:literówki
  • 616 / 4 / 0
Tak się zastanawiam czy to nie jest jedna z oznak Twojego ciała na obecność "czegoś dziwnego" w organizmie. Staram sobie przypomnieć czy też tak mam, ale zdaje mi się, że nie. Gęsia skórka nie jest oznakiem uczulenia. To tylko spadek po naszych mocno owłosionych przodkach, który nie ma żadnego zastosowania na naszym ciele.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
oczywista nie było to że cały czas miałem gęsią skórę i się wzdrygałem...
ale zapewne masz rację, to na pewno po prostu zwykły efekt uboczny... no cóż nie planuję spożywac benzy już więcej na razie więc nie mam się czym martwic :)
  • 52 / / 0
Ze zdziwieniem stwierdzam że od piątku zgrzytam zębami jak po fecie...
  • 33 / / 0
Mój znajomy tak miał, ale nie jestem pewien czy to efekt uboczny, czy efekt rzygania po benzie (całą noc spawaliśmy na zmianę), czy poprostu mój OEV.
I may disagree with what you say, but I respect your right to be punished for it.
  • 499 / 2 / 0
efekt uboczny, benze można zaliczyć również jako tako do stymulantów dlatego powoduje ten efekt.
  • 2879 / 100 / 0
Tez bo benzie zdarzalo mi sie zgrzytac zebami, ale na mnie kazdy stymulant tak dziala, nawet spora ilosc kofeiny i musze gume zjesc bo cale szkliwo zedrę
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2 / / 0
Kilka razy cpalem ten specyfik. Ostatnio 1.5g nie chcialem powtarzac tripow z 2+ . . . No nie sie juz 48 godzin mam pelno sil ale spiacy jestem a z zasnieciem pewnie znow bedzie problem (oby nie) oczy mnie bola jak sam . . .
no i pojawila sie jebana wysypka. Stop na bardz odlugi czas . . .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.