Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
pilleater pisze:
innuendo pisze:
Wszedzie z kupowaniem wesoło jest ;-)

W krakowie jest około 250 aptek i w każdej mają tylko jedno opakowanie Tussidexu %-D
Jak chodzę i chcę kupić 2 paczki to jeszcze nigdy się nie zdażyło ]

We wro też tych aptek od zajebania jest, a wszędzie tylko po paczce mają. Ciekawe :o) Widocznie codziennie po paczce przywożą %-D
Tak. Dokładnie tak jest. Codziennie przychodzi zamówienie z apteki z określoną ilością paczek danego leku. Jeżeli np. apteka ma na stanie paczke Tussidexu (więcej nie ma potrzeby trzymać, to rzadki lek i oprócz ćpunów mało kto to kupuje) i ta paczka zejdzie, to idzie zamówienie do hurtowni (każda apteka wysyła codziennie zamówienie z potrzebną ilością leków), w którym dopisuje do listy rzeczony Tussidex (jak nie zejdzie to go nie wpisuje, Tussi, to nie Apap, żeby schodził go karton dziennie).
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Wczoraj pierwszy raz od baaaardzo dawna w aptece nie było Acodinu... całe szczęście w stolicy jest trochę aptek dyżurujących i w drugiej kupiłem 2 opakowania... coś ostatnio ceny spadły, średnia to niewiele ponad 4 zł (nie w dyżurującej) :D
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
A ja ostatnio zawsze kupowałem Acodin w cenie ~ 4,55 zł. a dzisiaj przychodze do apteki (właśnie tam było w tej cenie) i JEB - 5,70 zł... :scared:
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 2876 / 99 / 0
W aptece niedaleko mnie potaniał natomiast. Z 5,70 zrobiło się 5 zł.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1213 / 18 / 0
akoAco pisze:
coś ostatnio ceny spadły, średnia to niewiele ponad 4 zł (nie w dyżurującej) :D
Na centralnym nie naliczają marży w nocy.. i zawsze mają aco ;]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Heh :)kurwa ostatnio dałem w całodobówce 8 z kawałkiem za pake... nosz kurwa mać ! ale nie żałuje bo ta paczka przyczyniła się do takiej fazy że japierdziu :D
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: syzio »
Wie ktoś w ile czasu przychodzi paczka po zamówieniu z apteki internetowej vena-vita?
  • 438 / 14 / 0
Ja kiedyś z kolesiem zjarani jak szmaty wpadliśmy do apteki bo wpadłem na genialny pomysł żeby się zapytać o karton Acodinu :-D No i weszliśmy i mówię "poproszę karton Acodinu" a farmaceutka uśmiechnęła się i powiedziała że niestety nie mają takiego zapasu %-D Załapaliśmy po niezłym zonku bo oczekiwaliśmy odp. typu "wypierdalać ćpuny" czy coś :-p Zgaszenie wyszliśmy :blush:
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 129 / 1 / 0
Jak chcecie karton acodinu to po prostu napiszcie do hurtowni i zamówcie :-D
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008 przez innuendo, łącznie zmieniany 1 raz.
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 8 / 1 / 0
Jak chcecie karton acodinu to po prostu napiszcie do hurtowni i zamówcie
Właśnie, czy zwykły przeciętny pożeracz acodinu ma prawo kupić ten lek w dużej ilości?
Myśle, że do kupowania leków hurtowo trzeba mieć zezwolenie... Czy taki stan prawny ma się tylko do leków na recepte? Wiadomo, że każdy może chodzic po aptekach i uzbierac sobie nawet 100 paczek aco, więc czy zakaz kupowania go hurtowo miałby sens?
Uwaga! Użytkownik Śpiewak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.