wisior pisze: ale po chój ci ten lorafen skoro z tym skonczylas?..wyjeb to i nie rób se dodatkowej okazji by wkoncu to zaaplikowac.
Jak wpierdoliłem 1,5 dragonflaya i zagryzłem 300mg dexa to mi się ćpania odechciało na baaardzo długo...
ale każdy robi odwyk na swój sposób
niezależnie jaki Ty wybierzesz (prawie) wszyscy jesteśmy z Tobą :rolleyes:
Po dzisiejszym robię przerwę
A co do tematu:przestanę brać lorafen, lęki wrócą. Fajnie? Nie.
W ogóle przestańcie z tą jakąś frajerską psychozą, że benzo to straszne narkotyki.
W USA Lorafen sprzedawany jest w pudełkach po 100 tabletek i nikt się nie cacka. Bierze lorafen i idzie do roboty, a nie bierze i przez pol dnia wyplakuje sie na forum z wyrzutów sumienia.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
P.S. moj terapeuta wie tylko o ganji a jest jeszcze pare innych rzeczy o ktorych nie wie i sie nie dowie bo po huj mu to wiedziec? ja nie szukam pomocy tylko odbywam jakby kare.
P.S.2 na takich spotkaniach terapeuta najczesciej pierdoli bzdury ale czasem mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy.
powodzenia wszystkim rzucajacym ;-) i powodzenia wszystkim korzystajacym :-D
Mówisz, że życie w środowisku ćpuńskim wyklucza rzucenie ? Ale niby dlaczego... To jakby trochę nielogiczne, terapie wpajają, że trzeba unikać sytuacji w których mogą znaleźć się nakortyki lub szansa na ich zdobycie - TO JEDNAK NIC NIE DAJE, nie jest to rozwiązanie dla problemu, tylko ucieczka przed nim. Szalona dobrze robi, niech mówi, niech słucha czyta, zajmuje się czymś i niech myśli o ćpaniu dotąd aż nie będzie chciała nic brać.
A tak to gz ze to benzo poszło, lepiej, żeby nic "ciekawego" nie było w zasięgu :P
KomaSCHORE pisze: a Poldek - tobie to na te Twoje dolegliwości - to kopniaka w dupę bym zaproponował - i to zupełnie wystarczy!
@pix
rzucanie ćpania w środowisku ćpunkim? He? I ty mi mówisz, że ja jestem nielogiczny? No zastanów żeś się waćpan, co mówisz - jak Ci się coś takiego uda - to nadajesz się do Księgi Guinnessa - gwarantuję...
KomaSCHORE pisze: nieeeeee... tak tylko Poldek - terapeutycznie... można i powiedzieć homopatycznie - jak z tych bezstresowców jesteś - żebyś miał naprawdę nad czym innym biadolić... takie wiesz - skierowanie myśli na inne tory... taki dryf...
Poldek pisze: Tak wiem że jestem pierdolnięty![]()
Poldek pisze: ... I spróbuje mi ktoś wyjechać z tekstem "przecież gandzia nieuzależnia"
Ehh... Gdyby tu mógł pomuc ten terapeutyczny "kopniak" ... ale to trzeba zrozumieć samemu i samemu sobie z tym poradzić ...
P.S.
@KomaSCHORE
Nietwierdze że jestem super madafakerski cool ćpun co sobie siedzi na ławce i pali gibony z uśmiechem na fejsie... Bo mam wrażenie że mnie tak odbierasz ...
jak nie rozumiesz tak - to może inaczej...
ja też nie bagatelizuję wcale tej gandży - sam ją jarałem, dilowałem - i to nie tak jak ty - tam 2 lata! - 16-18 lat... jak papierosy to jarałem - od rana do nocy - a jak by się dało, to jeszcze i podczas spania bym jarał.. gandża uzależnia - psychicznie - a nawet i fizyczne - tego nie zaprzeczam ----> ale jazda to się zaczyna - no mówię - brakuje ci jeszcze z 10 lat do tego - 10 lat kariery ćpuńskiej... to można pogadać...
W ogóle ty masz problemy - jak się ma 15 lat, to się idzie z chłopakami w piłkę pokikować - i już! Ot ci cała terapia - zajmij się chłopie czymś - weź sobie jakieś hobby poszukaj - boAH! Ey! 15 lat - to jest cały świat przed tobą otwarty! Ci mówię - tyki naprawdę skręt ponarkotykowy - to ty w życiu jeszcze nawet o tym nie śniłeś - co tam te twoje - drapanie się po głowie i się zastanowienie - mam "małpę" czy jej nie mam? :nuts:
Zobaczyłbyś - jakby z ciebie - z wszystkich otworów jakie masz - wszystkie soki cielesne jakie masz - się wylewały, jak byś srał i rzygał jednocześnie, jakby ci zimno i zajebiście gorąco co parę sekund było, jak dostałbyś rowerka w nogach i skurczów brzucha i w ogóle bóle wszystkiego co tylko możliwe, i jakbyś chciał chodzić po suficie, jak byś był słaby jak mucha i nie wiedziałbyś czy masz stać na nogach czy srać pod siebie z wycieńczenia - a do tego psychika ci napierdalałaby, że w ogóle myślisz, że zdechnąć to byłoby w tym momencie rozkoszą - wstręty do siebie, strachy i najgorsze że masz tego ścierwa do końca życia już nie brać - bo sobie to właśnie przyrzekłeś - oraz tysiące innych chorych myśli co cię co parę sekund bombardują --> no to wtedy moglibyśmy o czymś pogadać, no to ewentualnie przyznał bym ci rację - że masz skręta (- chociaż i tak bywają jeszcze lepsze)... Ale nie palenie gandży od 2 tygodni - ey! - weź mnie nie słab - toż to jak lekki katarek... Ciesz się - chłopie - toż to sama radość - tobie naprawdę się nic nie dzieje - to tylko mózg się z tobą zabawia... olej go! Głowa do góry, i radzę ci - lepiej złap ten zakręt już teraz - bo ci gwarantuję - jak tak dalej poleci -to potem będzie dokładnie ten scenariusz - co opisałem.... Weź się w garść - bo kariera ćpuna się zapowiada - a czym starszy będziesz, tym gorzej będziesz miał szansę na wyjście z tego syfu.... Weź znajdź sobie jakieś hobby, zacznij grać w szachy lub World of Warcraft - kobitkę też jakąś - zakochaj się -i od tego się uzależnij - lepiej to, niż jakieś ścierwo, na pewno będzie....
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.