Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
Pawel_31 pisze:
a jak wyglada sprawa z z kratomem podczas brania sertraliniy
podczas fluo bylo calkiem normalnie czyli bez zmian ;) tak samo z codeina
---

sluchajcie ile czasu musi minac od odstawienia fluo 60mg/day zebym normalnie mogl zjesc mdma #
lekarka kazala fluo odstawic na tydzien i potem zaczac sertraline a poniewaz mam kilka niesamowitych kolek chcialbym je pomiedzy tymi 2 lekami skonsumowac... chyba ze musze czekac wiecej niz tydzien to chyba nie bede czakac :(
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
ooo pisze:
Pawel_31 pisze:
a jak wyglada sprawa z z kratomem podczas brania sertraliniy
podczas fluo bylo calkiem normalnie czyli bez zmian ;) tak samo z codeina
---

sluchajcie ile czasu musi minac od odstawienia fluo 60mg/day zebym normalnie mogl zjesc mdma #
lekarka kazala fluo odstawic na tydzien i potem zaczac sertraline a poniewaz mam kilka niesamowitych kolek chcialbym je pomiedzy tymi 2 lekami skonsumowac... chyba ze musze czekac wiecej niz tydzien to chyba nie bede czakac ]niestety... z fluo trzeba czekac przynajmniej 3 tyg (a to i tak za malo), w dodatku 60mg/d to duza dawka.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1241 / 8 / 0
dzieki szkoda a juz mialem nadzieje ze sie szansa pojawila na te cudowne rozowe serduszka;(
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Bezpiecfznie było by wrzucić 2c-e podczas kuracji Rsii?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 99 / 1 / 0
no własnie a jak ma sie zarzucenie 2c-b przy kuracji paroksetyna ?? jakieś interakcje?? czy ktos próbował?
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
nie radzę miksy z fenetylaminami na ssri są niebezpieczne.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Dzieki za info.

Nie polecam jarać na fluo (srii) jak przed braniem zielsko źle wkręcało. Wczoraj po dłuzszej przerwie zajarałem di piwa i taką chujnie przeżyłem, ze pierdole to zielone. Serce zaczelo napierdalac jak szalone a w glowie jakies chujowe akcje :wall:
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
hmm, ja tam jaram na SSRI i nic zlego mi sie nie dzieje, oglnie trawa dziala na mnie tak, ze poteguje moj nastroj, jak mam dola to dol sie powieksza i wpadam w negatywne rozkimy a jak jestem szczesliwy to staje sie jeszcze bardziej hepi. Po SSRI mam lepszy nastroj wiec i trawa dziala na mnie lepiej, mysle, ze tu duzo zalezy od kwestii indywidualnych.
As above, so below
  • 1241 / 8 / 0
na ssri palenie jest jeszcze lepsze niz normalnie ... a normalnie jest zajebiste wiec ...
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
Nie polecam DXM na wenlafaksynie wziąłem na 1 plateau i w skrocie faza tak wygladala:
pierwsze 4h bardzo słabo,samo wejście nie było czuć dysocjacji ani odmienionego odczucia chodu inaczej muza wchodziła i światło(jaskrawe ale prawie normalnie) - nie warte zachodu efekty,ale to na poczatku bylo.
po tych 4h nastąpiło coś co mnie cholernie zaskoczyło :) po te 4h od wziecia nagle DXM zaczął jakby prawidłowo wchodzić tj. dziwna twarz w lustrze,poczucie dysocjacji zawroty głowy lekkie kończyny i tak z 1 1,5h i miałem zjazd :)
klasyczny ten zjazd byl ale slaby - lepiej wenlafaksyna ustawia samopoczucie wiec nie warto,pierwszy raz miałem taką odwróconą faze :) odradzam bo nie wiadomo co tam sie w organizmie dzieje no i jeszcze syndrom serotoninowy.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.