Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
Pill - hardcorowy metal hmmm.... próbowałam z Libido Airbag, to jest coś z pogranicza deathu i grindu, a w każdym razie gore. no i słabo było :P
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Mój pierwszy trip miałem przy muzyce z mortal combat. Zjadłem wtedy 675 tusidexu. Muzyka nie należy do lekkich, dawka też i nieźle mnie wtedy powykręcąło. To było w styczniu i wiele razy do tej muzyki jeszcze wracałem i zawsze było dobrze, ale nic nie przebije tego pierwszego doświadczenia i miasta śmierci, które wtedy przemierzałem.:-)
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
ja sobie wrzucam do winampa reggae i d'n'b i na shuffle jedziem :-D
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SlaY3R »
Uwaga! Użytkownik SlaY3R nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Hmm.. dzisiaj podexilem na CKOD, w poniedzialek fazowalem na reggae, a pierwszy raz przezylem na dnb.
Podsumowujac, kazda muza jest dobra, kazda nadaje odpowiedni klimat fazie.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mestoph »
wg mnie muzyka jest bardzo wazna w dxm i od niej zalezy jak nam sie bedzie podobac faza. nie jestem jakims expertem w dziedzinie dexa ale po sobie juz zauwazylem ze jak fazowalem na mojej muzyce, takiej ktora lubia, to bylo swietnie, a jak sluchalem muzy, ktora ktos mi na forum polecil badz wydawalo mi sie ze bedzie fajna to juz nie bylo tak zajebiscie. no nic, wlasnie wchlonolem 30acodinow i mam na mp3 naszykowany secik tiesto : ) wiec licze ze bedzie pozytywnie. pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik mestoph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Osobiście podczas tripów dxm odbieram KAŻDĄ muzykę jak tłuczenie garami.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Ja lubie zarzucac jakies chilloucik (polecam enigme, ta muzyka jest stworzona do deksa) i najlepiej walki ktorych nie znam i dopiero pierwszy raz slucham, kiedy nagle na bani budze sie i o kurwa co jest, skad ta muzyka, ja tego nie znam ocb ?! lubie takie zamieszanie, a jak 5 raz leci ta sama playlista to sie bardzo szybko nudzi ta muzyka, nawet jak lubimy te walki co leca...

Jezeli szukacie najlepszego mozliwego chilloutu to sciagajcie albumik Enigma - Best of... CD1 i CD2 - ta muzyka jest robiona specjalnie pod takie tripy a ja przy numerze beyond the invisible przezylem wczoraj catharsis ;] Piekno nie do opisania...
Ostatnio zmieniony 08 września 2007 przez ArkejD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tzaryoush »
http://www.discogs.com/release/59116

Dzieki tej twórczości podczas jej odsłuchu na słuchawkach (pełnych - zakrywających całe uszy), podczas działania całego opakowania Acodinu, leżąc, udało mi sie całkowicie opuścić ciało. Wymagało to ode mnie wielkiego skupienia, a raczej antyskupienia poniewaz musiałem całkowicie odsunąć od siebie mysli ze jestem w ciele w ktorym rzeczywiscie sie znajduje. Byly momenty kiedy drgnął mi mięsięń palca i musialem zaczynac calosc od poczatku. Polegalo to na tym ze lezac na wznak w jak najwygodniejszej pozycji powoli czulem jak muzyka wyciąga ze mnie świadomość idąc od czubka glowy do palców u nóg. kiedy doszedłem do końca wszedlem na sciane bo na niej opieralem stopy. Zblizylem sie do krawedzi sufitu i wszedlem nad samego siebie. nagle zacząlem spadac w nieskonczonosc, bylo to bardzo niesamowite, fascynujace przezycie. w pewnym momencie moje halucynacje zaczynaly ciemniec, bylo coraz ciemniej , czarno az w koncu uslyszalem szept w swojej wyobrazni: "Nie przesadzasz?!" wtedy uswiadomilem sobie ze zblizam sie do jakiejs krawedzi, ktorej nie powinienem przekraczac. otworzylem oczy i zacząłem oddychać. Tak właśnie oddychać. Faza po dłuższych dyskusjach z ludźmi i moich przemyśleniach była zapaścią, ja nie oddychałem, do mojego mózgu nie docierał tlen. Uznałem ze dobrze jest jednak nie ryzykować i ufać swojej intuicji.

ps. polecam wszystkim którzy szukają mocnych wrazeń.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
Pink Floyd, Sturmgeist, Shining, Red Harvest, The Doors, Kasabian, Neurosis, Tool, Fields of the Nephilim, Isis, Jesu, Ulver. A z lżejszych rzeczy - Ladytron (ten 'skwaszony' klimat, ech ;]) i jeden cudowny utwór - "Komm" Svena Vätha & Anthony'ego Rothera, ewentualnie utwór "Father" Rothera :]
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...