Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
heh a próbował ktoś Tarpana? nienajgorszy w smaku, ale sie nim w chój sponiewierałam %-D
Nazwa z resztą rozbrajająca :-D
Ostatnio zmieniony 30 września 2007 przez Kaina, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
U mnie ostatnio robi furore Krajowa - litr 19,85. Paskudztwo straszne, ale wychodzi całkiem ekonomicznie ;)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: drager »
gorzka żołądkowa zajebiście się pije niewygórowana cena jak dla mnie bomba.
Uwaga! Użytkownik drager nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk »
Wódka żołądkowa gorzka Z MIĘTĄ! Najsmaczniejsza wódka ale nie w dużych ilościach..potem masz jej poprostu dość, jest za słodka. :)
Uwaga! Użytkownik Patryk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Tak samo w przypadku Balsamu pomorskiego.
Błędne koło.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Budrys »
Wyborowa. Najlepszy stosunek ceny do jakości.

Na szczęscie pijam coraz mniej tej trucizny ;)
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
jestem pełna podziwu dla siebie, ostatnio naprawdę mało piję wódki (ostatni raz 2 tygodnie temu:]) co prawda jak już, to z braku pieniędzy ciągle Absolwent na stole się pojawia, czasem Bolsik. ale ten weekend zapowiada się bardzo grubo, więc może nawet jakieś whisky lub gin się pojawi..?
kto wie, kto wie ^_^

@baska_157, bo go wyrzygasz.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 494 / 27 / 0
A teraz jest też dostępna "Gorzka Żołądkowa whisky" - jak pisuje Pilch Jerzy - o smaku miodowym. Z czystym sercem polecam.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Ostatnio nawet mi wódka posmakowała, lubię to uczucie jak spływa do gardła. Najbardziej podchodzi mi Absolwent i Sobieski (z droższych różne Finlandie, ale to pijam raz na ruski rok w ilościach kilku kielonków najwyżej). Z tańszych - Starogardzka, czysty kult, aczkolwiek jest trochę wymiotogenna.

Pił ktoś takie coś jak Balsam Kresowy? Widziałem ostatnio w sklepie zamiast Balsamu Pomorskiego i nie bardzo wiem czego sie spodziewać, a nie znam nikogo kto by tego trunku kosztował.
Jako ciekawostkę dodam, że widziałem ów balsam w dwóch wersjach, 38% i 40%.
Ostatnio zmieniony 27 października 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
ostatnio Gin bo lidla nam otworzyli a tam tylko 20zł za 0,7 %-D
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.