Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
albo zrob sobie makiware, skoro nie chce ci sie jebac, a opiaty walisz okazyjnie- tylko dla zabawy..
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 83 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
makiwary pił nie będe bo lubie zastrrzyki i prawie wszystko na bata zapodaje. Szkoda pić ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
p4g4y0zzz(X) pisze:
Właśnie niechce mi sie jebać z tym bo to za dużo motania, bezkationitówka też dobrze działa ;]
TAk skoro lubisz zastrzyki i piszesz ze zrobisz bezkationitowke to i tak bedziesz potrzebowal bezetu wiec jebac z tym sie bedziesz musial (plus zdobycie wiedzy jak i co aby wyszlo.(gdyz jak narazie twa wiedza na ten temat jest rowna prawie zeru)
  • 2012 / 83 / 0
Ja robie takim sposobem że kurwa: Gotuje zupke z 20-30 makówek ok. godzine potem odcedzam zupke z 3 razy, gotuje tak długo aż zostaje sama smoła, zbieram to kawałkami waty z gara, potem te waciki mocze w acetonie i wyciskam do małego gara, następnie odparowuje aceton na żelazku, i napierdalam. Takie coś wystarczy jak dla mnie.
  • 149 / 5 / 0
No to ja jestem w szoku %-D
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
przepraszam bardzo... napierdalasz, czyli co? w kabel? uuuu, gruby zawodnik, nie ma co...
  • 2012 / 83 / 0
Chyba nie w dupe kurwa jak inni geje co walą metkat w dupala %-D Dokablowo jest najlepiej, nie mam racji? Najlepsza wydajność, fajny wjazd, same plusy numanie ;]
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
p4g4y0zzz(X) pisze:
Chyba nie w dupe kurwa jak inni geje co walą metkat w dupala %-D Dokablowo jest najlepiej, nie mam racji? Najlepsza wydajność, fajny wjazd, same plusy numanie ;]
Ale jeśli innym gejom było przyjemnie, to co szkodzi spróbować.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 149 / 5 / 0
Nie chodzi oto ze w kabel tylko oto jakie swinstwo sobie wstrzykujesz tez nie chodzi o h. ale o mase trucizn ktore w takim procesie swej produkcji nie wyeleminujesz,wiem takze ze ludzie zazywajacy tzw bezkationowke dlugo nie pozyli a na poczatku gadali jak ty , ze super mocne,dobre i ow wiele krotsza robota ale sie zastanow jakim kosztem?zycia? przeciez nie bez przyczyny jest ta cala masa odczynnikow i godzin spedzonych przy robocie,jest po to aby wlasnie uzyskac jak najczystsza postac,niestety widze ze ty tego nie rozumiesz i pozostalo ci zyczyc wiele szczescia na tzw bezaktionitowce 8-(
  • 2012 / 83 / 0
No to trudno, będzie jednego narkusa mniej. Ale poważnie nie mam skąd zamotać tych odczynów... Da sie gdzieś w necie kupić?

Edit:
Kurwa kationit moge mieć, zagadałem z typem obczajonym w klimacie, słyszałem że właśnie lipa jest z BZ'em, nie ma skąd wytrzaskać. Skąd można skołować BZ? Słyszałem też coś że w sklepach z odczynnikami trza mieć jakieś papiery na to, jak to jest?
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008 przez p4g4y0zzz(X), łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.