Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Na nocnym zjezdzie tez swojego czasu lubiałem sobie wypić kilka piwek :)
Na zjazd jednak najlepsze jest palenie ziółka , faza jakas taka inna a ze sredio mi sie podoba normalna fazka po mj to na zjezdzie z dexa jest w porzadku.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Dzień po lubię zjeść 225-300mg bo inaczej działa, przyjemniej.
A piwko też jest niczego sobie na zjeździe :-)
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Kilka razy dex na zjezdzie wywolal takie chujowe efekty dlatego nie jem juz na zjedzie dexa
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 0
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Wszystko z reguły działa mocniej i inaczej, ale są wyjątki np. feta.

[Dziekuje za wskazowke, ktora usunolem.]
Ostatnio zmieniony 25 września 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 2 razy.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja na drugi dzień prawie zawszę coś aplikuję. Moje najbardziej ulubione to THC/mieszanki, alkohol ostatnio kodeina.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Racja . Trzeba korzystać z Dexowego zjazdu . JA z samego rańca lubię sie przyspeedować kawa i tabaką a później piwko lub coś do palenia . W ogóle wszystko lepiej kopie na drugi dzień , sam Dex IMO też .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
No i teraz zastanówcie się młodzierzy.
LSD masakra na drugi dzień jak wypluty.
Extasy, amfa szkoda gadać.
Po THC łeb mnie boli zamóła straszna.

Po DXM mamy super miły elegancki zjazd bardzo przyjemny. Niech ktos mi udowodni, że to jest trucizna. każda trucizna dla organizmu jest szokiem. Nasze ciało nie odbiera zatrucia aco dlatego czujemy się wspaniale. Mysle, że to0 jest bardzo nisko toksyczny srodek. praktycznie nieszkodliwy.

JEDŹCIE ACO!!!!!
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 5299 / 105 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A co myślisz o zwiększonym tętnie/ciśnieniu na tripie? Zdrowe to jest, nie :)

A na zejściu dobrze jest sobie fajke zapalić albo buszka szałwii ściągnąć. Ewentualnie benzo, nie próbowałem ale być winno bardzo fajniutko
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 388 / 1 / 0
Co racja to racja po dxm niema tak zwanego zwałka.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
[quote="pilleater"]
A co myślisz o zwiększonym tętnie/ciśnieniu na tripie? Zdrowe to jest, nie ]

Ja mam niskie ciśnienie z racji mojego hobby wyczynowego z młodości więc nie odczówam nic. nawet mi jest lepiej.
Taki żywy się czuje. Podoba mi sie jeszcze na zejściu jak wychodzę z chaty takie postrzeganie świata inne, taki przytłumione, spokojniejsze. Jest cool.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.