Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Na zjazd jednak najlepsze jest palenie ziółka , faza jakas taka inna a ze sredio mi sie podoba normalna fazka po mj to na zjezdzie z dexa jest w porzadku.
A piwko też jest niczego sobie na zjeździe :-)
[Dziekuje za wskazowke, ktora usunolem.]
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
LSD masakra na drugi dzień jak wypluty.
Extasy, amfa szkoda gadać.
Po THC łeb mnie boli zamóła straszna.
Po DXM mamy super miły elegancki zjazd bardzo przyjemny. Niech ktos mi udowodni, że to jest trucizna. każda trucizna dla organizmu jest szokiem. Nasze ciało nie odbiera zatrucia aco dlatego czujemy się wspaniale. Mysle, że to0 jest bardzo nisko toksyczny srodek. praktycznie nieszkodliwy.
JEDŹCIE ACO!!!!!
A na zejściu dobrze jest sobie fajke zapalić albo buszka szałwii ściągnąć. Ewentualnie benzo, nie próbowałem ale być winno bardzo fajniutko
A co myślisz o zwiększonym tętnie/ciśnieniu na tripie? Zdrowe to jest, nie ]
Ja mam niskie ciśnienie z racji mojego hobby wyczynowego z młodości więc nie odczówam nic. nawet mi jest lepiej.
Taki żywy się czuje. Podoba mi sie jeszcze na zejściu jak wychodzę z chaty takie postrzeganie świata inne, taki przytłumione, spokojniejsze. Jest cool.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.