Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 5 / 0
ktoś kruszy dxm,chyba papawer,nie jestem pewna. Ale w każdym razie nie wyobrażam sobie żeby to pić, to jest tak gorzkie że na samą myśl mi ciary przechodzą. Dobrym rozwiązaniem byłoby (skoro chcesz pokruszyć koniecznie) gdybyś kupił w aptece takie ampułki rozpuszczalne takie od tabletek takie a`la plastikowe i w jakieś większe i w nien wpakował rozkruszone aco, ale to mija sie z celem w sumie.. Jak chcesz zapijać to może jakimś gęstym sokiem, aco na łyżeczke i chap, hehe. pozdro
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
@Tenpa-San
Jak Ci smak aż tak przeszkadza, to się na Tussidex przerzuć.
Mi osobiście gorzki posmak Acodinu nie przeszkadza. Ba! Lubie go ^_^
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
jak polkniesz antidol to i z aco da rade ^^ sprawdzone, ale wcale jakos duzo szybciej nie wchodzi ...
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
pilleater pisze:
Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
ostatnio wchodzę do sklepu i mówię: proszę trzy cytryny.... kwaśne :-D

a że z kumplem mówimy na kwasa "cytryna" przy ludziach mniej obeznanych w temacie to jakoś ta sytuacja w sklepie mnie rozśmieszyła :-) szkoda że nie mają kwasika w sklepach pod ladą ^_^
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2007 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
dfsasdf

warn - ćwiczyć pisanie można na dowolnym edytorze tekstu - Wendrowycz
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 180 / 3 / 0
lechu91 pisze:
Jestem przekonany, że postępując zgodnie z dxm faq(czyli zapodając 1 tabletkę co minute) nikt nie będzie wymiotować(tzn przynajmniej ja tak mam ).
Aha na bank. Pogadaj z moim żołądkiem i posłuchaj co on Ci naopowiada o deksie to zwątpisz w tą technikę...
Ale mi też zbrzydł gorzki smak acodinu...
Albo sie przerzucę na tussi, albo kupie te kapsułki w aptece, będę kruszyć tabletki i wkładać do kapsułek.
Jak dowodzą eksperymenty i dowody Wielkiego i Wspaniałego odkrywcy niezbadanych przestrzeni dragowych w tym deksowych, umysłu mądrego i poszukującego prawdy, samego Imdy to niesmak ani nawet odczyn acodinu powoduje mdłości, ale poprostu dxm/dxo wiec oba pomysły zdają sie byc nietrafione, ale Ja mowię: Próbuj ! :)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2007 przez Great depression, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Great depression
Pruboj
Wiem, że się czepiam, ale miałem się dzisiaj naćpać (koda + dex) i chuj z tego wyszło, przez jebany deszcz zmokłem jak chuj i jestem wkurwiony. Dlatego się czepaiam.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Mój rekord to 30 Acodinów na raz popity duszkiem dość dużą ilością niezbyt zimnego Lecha. 29 minut czekałem na tripa. Wszedł kosmicznie, pięknie!

Tussidex ma zalete - nie czuć smaku. Wady też ma, ja widzę dwie. Pierwsza bardziej okrutna, duże rozmiary. Druga, wypełniacze. Ale to tam chuj, chce sie ćpać to sie nie patrzy ;]

Jak ktoś ma ochote na experyment, polecam 30 wsypać do pudełka na klisze albo do zapalek, wtranżolić wszystkie in one time, zapić duuużą ilością zimnego napoju (nie)gazowanego z cytryną. Wstawiłem (nie) bo to zależy od gustu :)

Osobiście żygałem dwa razy po DXM, raz przez wódke a raz przez też jakiś alkohol w sumie nie pamiętam co. Salut, ide spac :) Nawet ja czasem śpie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 20 / / 0
ja kkiedys wjebalem nalesniki z miesem + litr pepsi dobrej zimnej + 600 mg dxm i w pewnym momencie podczas tripu, podnosze sie z lozka i nawet nie mam helikoptera jak po alko czy cos tylko takie tepe zyganie samo mi z buzi wychodzilo... ;/ co smieszniejsze mialem taka jazde ze zamiast zwymiotowac do kubla na smieci poukladalem pawie na lozku ehh od tamtego czasu nie bralem - 5 miesiecy!!!!! (to kiedys w trip raporcie umiescilem)
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.