Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak Ci smak aż tak przeszkadza, to się na Tussidex przerzuć.
Mi osobiście gorzki posmak Acodinu nie przeszkadza. Ba! Lubie go ^_^
pilleater pisze: Zbyszko 3 cytryny - taki napój w sklepie. Domowe sposoby 0,5 litra zimnej herbaty nie zamocnej z dużą wręcz zajebiście dużą ilościa cytryny. Ja preferuję bez cukru ale jak kto woli. Ile razy to jeszcze trzeba będzie napisać. Cytryna łagodzi nudności. Testowane na ludziach w większości przypadków DZIAŁA
a że z kumplem mówimy na kwasa "cytryna" przy ludziach mniej obeznanych w temacie to jakoś ta sytuacja w sklepie mnie rozśmieszyła :-) szkoda że nie mają kwasika w sklepach pod ladą ^_^
warn - ćwiczyć pisanie można na dowolnym edytorze tekstu - Wendrowycz
lechu91 pisze: Jestem przekonany, że postępując zgodnie z dxm faq(czyli zapodając 1 tabletkę co minute) nikt nie będzie wymiotować(tzn przynajmniej ja tak mam ).
Ale mi też zbrzydł gorzki smak acodinu...
Albo sie przerzucę na tussi, albo kupie te kapsułki w aptece, będę kruszyć tabletki i wkładać do kapsułek.
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
Great depression
Pruboj
Tussidex ma zalete - nie czuć smaku. Wady też ma, ja widzę dwie. Pierwsza bardziej okrutna, duże rozmiary. Druga, wypełniacze. Ale to tam chuj, chce sie ćpać to sie nie patrzy ;]
Jak ktoś ma ochote na experyment, polecam 30 wsypać do pudełka na klisze albo do zapalek, wtranżolić wszystkie in one time, zapić duuużą ilością zimnego napoju (nie)gazowanego z cytryną. Wstawiłem (nie) bo to zależy od gustu :)
Osobiście żygałem dwa razy po DXM, raz przez wódke a raz przez też jakiś alkohol w sumie nie pamiętam co. Salut, ide spac :) Nawet ja czasem śpie.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.