Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Czy lubicie pic Whisky _?

Czas głosowania minął 17 kwietnia 2007

A co to jest Whisky ?
0
Tak lubie Whisky oraz wszystkie brązowe alkohole............
4
11%
nie pije alkoholu !
1
3%
Lubie Whisky ale nie każde
12
32%
wole tanie winka
2
5%
nie lubie Whisky
6
16%
Nie zawracaj mi dupy takimi pytaniami
2
5%
wole dobrego jointa lub inne rozweselacze
5
13%
głowa mnie po tym boli
2
5%
wole mleko
4
11%

Liczba głosów: 38

ODPOWIEDZ
  • 374 / 4 / 0
Widziałem tego łiskacza co pisze zombisztajn w Tesco za coś chyba niewiele ponad 60zł. Następnym razem wezmę jego. Wybrałem zaś polecanego wcześniej Williama Peel'a. Rewelacja w tej cenie. 0,7 za 42,99 zł :D
  • 1558 / 18 / 0
Ja tam lubię każde whiskey, tylko musi być lód coca cola i cytryna.. mniam :) jak skończe cykla to chętnie się napiję hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 155 / 3 / 0
Jack Daniels,golden grosue,skoczkie wyskie jest najlepsze!
Ale preferuje wodke,glens albo sminoffa,kwestia posamaku
  • 1519 / 20 / 0
Skocze dziś do biedry po tą Golden loch ;>. Paczyłem info w necie i znalazłem 2 stronki. Na jednej sie nią zachwycali że jak za taką cene to czadzior, na drugiej zaś ostro pojechali po niej. A i śmiechłem jeszcze jak koleś przetłumaczył nazwe "Złota locha" %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 374 / 4 / 0
To zdaj Pan Panie relację jak zakupisz i zasmakujesz. Jak już pisałem to nie mogę jej znaleźć u siebie w żadnej z biedronek. Wycofali?
  • 886 / 9 / 0
U mnie jest ten Golden także nie wycofali. Również nie piłem ale po cenie myślę, że sikacz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
Whisky z Aldiego Statesman 0,7l za 29,99z; więc całkiem tanio. W smaku nie powala, ale też nie jest najgorsza. Była też jakaś za 39,99zł, ale nie miałem tyle gotówki przy sobie. Dopiero jak odszedłem od kasy, to zobaczyłem, że zamontowali terminale na karty płatnicze :-/ No nic spróbujemy innym razem.
  • 1519 / 20 / 0
kildeis pisze:
To zdaj Pan Panie relację jak zakupisz i zasmakujesz. Jak już pisałem to nie mogę jej znaleźć u siebie w żadnej z biedronek. Wycofali?
Z colą smakuje smakowicie. Z samym lodem zaś również nie jest zła. Ma dość delikatny smak
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Skoro temat o Whisky to orientuje się ktoś czy idzie gdzieś kupić nie za duża tabliczkę z wyrytym napisem Jack Daniels? Robię podstawkę pod ten trunek, podświetlaną i taka tabliczka by stykła. Ewentualnie zrobię na zamówienie
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 4 / 0
Ostatnio piłem Four Roses Bourbon. Jest wręcz wyjebista w smaku i sama z lodem i z colą. Cena niestety dupy nie urywa, ale ostatnio u mnie w Tesco była promocja, coś niecałe 70pln za 0,7. W każdym razie warto. Jak dla mnie nr 2 po klasycznym Danielsie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.