ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mz1990 »
Jak byłem w Holandii do jeden dziadek doslownie skrecał w 10-15 sekund :).
Tylko bletka, tytoń, lizną, zawinął i gotowe :).
Ja sam nie pale, czsami do towarzystwa... I wolałbym chyba kupne ;). Przynajmniej na poczatku.
  • 223 / 18 / 0
Skurwysyny.

Podwyższyli akcyze na tyton do skrecania o 100 % !

Taki np. Huzar który kosztował 8,35 teraz będzie kosztował 12 zl z hakiem. Rząd pod wpływem KPP i spadku sprzedaży papierosów paczkowanych uznal, ze podwyzka tytoniu do skrecania spowoduje wzrost sprzedazy zwyklych papierosow. Jest tez o tym dzisiaj na gazeta.pl. Jebane chuje! W calej europie tyton do skrecania jest duzo tanszy niz normalne papierosy. Ehh.... poprostu kurwa rece opadaja.... :#: :argue:
As above, so below
  • 1213 / 18 / 0
No to chujowo.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
No to jutro idę po zakupy.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Czy wy też zauważyliście, że wyspiarski tytoń jest o niebo lepszy od jego kontynentalnych braci tak samo nazywanych? Taka angielska golden virginia bije wszystko na głowę. Niezgorszy jest też żółty drum od nich, jego aromat to cała pięciolinia, ale trochę mało w płuco daje.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
Też to zauważyłem. W UK ogólnie są lepsze papierosy, zwłaszcza tytoń Golden Virginia :heart:
Chociaż czasami jak sie kupuje małe paczki to jest czasami wysuszony tytoń i pali sie jak słoma :] Ale te duże paczki są zajebiście wyśmienite :)
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miseik »
Jak dla mnie 100% kręcenie lepsze od "kupnych" fajek, z bardzo wielu powodów. Dla tych co wolą skręcać powody są oczywiste więc nie ma się co rozpisywać, więc pozostaje tylko polecić spróbować i się przekonać, a po skręceniu samemu jednej paczki Druma stajemy się expertami rolacji.

Ale mała dygresja, przez jakiś czas mieszkałem w okolicach Berlina, to że ludzie palą fajki skręcane nie jest jedynie wymuszone finansami, chociaż na pewno mniej uszczupla portfel, jednak wiąże się to tam z pewnego rodzaju kulturą i trendem, po skończonym posiłku w restauracji ludzie wyciągają tytoń żeby ukręcić sobie fajke na drogę, na nudnym wykładzie cały tylny rząd roluje :), poza tym w niemczech można dostać nie tylko tytonie kojażone z fajkami (takimi drewnianymi) czy skrętami, ale też takie która napycha się do zwykłych papierosów, ja na przykład kupowałem pomarańczowe lucky strike (cos miedzy silver a red), albo czerwone marlboro.

Aha i dla tych którzy palą fajki dla smaku, taki tytoń smakuje tak, że aż masz ochote go zjeść :)
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009 przez miseik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik miseik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Alibi »
Ja palę Domingo + bletki gizeh + filtry różne. Fakt, że mniej przez to palę, bo nieraz nie chce się skręcać. Paczka 40 g starcza mi na jakiś tydzień, a wcześniej paliłem min. paczkę normalnych szlugów dziennie. W sumie wychodzi mi jakieś 13 zł tygodniowo na fajki. I lepsze są w smaku. Denerwuje mnie tylko jedno: jest tylko kilkanaście kiosków u mnie w mieście, gdzie kupię w/w akcesoria i muszę za nimi latać. A przecież teraz w chuj ludzi pali skręty i kioskarzom opłaciłoby się ich zamawianie.
"(...)i w jednej chwili znalazłem odpowiedź, bu kumple mnie lubili - co ze sobą zrobić: upodobnić się do nich w każdym detalu, chodzić do hybryd i słuchać metalu. Wypisać s ię z klubu miłośników pedału. Członkostwo tam było niewskazane (...)"
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
wie ktos gdzie mozna we wroclawiu kupic filtry? bo pytalem juz chyba w 5 miejscach...
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
na grunwaldzie w sedesowcu, takie małe dżwiczki naprzeciwko przekrętu
tak samo w centrach handlowych jak są te kioski, nie wiem jak się one nazywają
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.