Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Mastah pisze:
Zawsze po wypiciu methu, prosto z kliniki jechalem po towar. Kupowalem here i koks i dawaj w kanal. Zawsze bralem speedball i sie ludzilem ze mnie to dobrze "trzyma" ale tak na serio to czulem tylko koks.
Jak się pije metadon to żeby poczuć działanie heroiny to trzeba mieć naprawde kurewsko mocny towar.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jak się pije metadon to żeby poczuć działanie heroiny to trzeba mieć naprawde kurewsko mocny towar.
To tak oczywiste i kazdy o tym wie, ze nawet nie musiales o tym pisac. Na jeden raz (podczas brania metadonu) trzeba przyjebac 3-5 razy wiecej hery niz normalnie zeby "cos" poczuc. Z autopsji nie znam (nie bralem H.), ale paru heleniarzy opowiadalo mi o tym.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
nowe życie jest niedobre w smaku, tfuuu
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Towar byl rozny, czasem dobry, czasem zajebisty, a czasem calkiem hujowy. Ale mi sie wydaje ze ja wtedy jezdzilem po ten towar bo bylem uzalezniony psychicznie od tego. Wiadomo ze takiego normalnego fizycznego skreta to nie mialem bo byl we mnie methadon. Ale wtedy bylem cpunem straszelnym, pilem methadon i dalej jezdzilem po here i koks wiedzac ze tej hery prawie nie poczuje. Znaczy sie kopa to ja mialem ale to chyba byla raczej kokaina.

P.S. Hej oxan widze ze dalej wykurwiasz ludzi swoja wiedza na temat "jak se zrobic szpryce". Pozdro
America's C.R.E.A.M. team
  • 1406 / 142 / 0
Re Mastah
siema, siema :-) długo nie pisałeś
narkotyki są niezdrowe
  • 584 / 21 / 0
Oxan
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Bo widzisz, ja pracuje na nocki i jestem superviserem(mniejsze od managera). Praca ktora wykonuje jest taka ze z 9 godzin ktore pracuje, moze 3 lub 4 godziny naprawde pracuje. A reszte czasu moge spac, siedziec na necie, lub ogladac filmy na dvd. Przez ostatnie kilka miesiecy ogladnalem wszystkie odcinki "X-files" i w pizdu innych filmow. Takze strasznie mnie to wciagnelo. Teraz zjabal mi sie wysfietlacz dvd to musze czas zabijac w inny sposob, np. to forum. SORRY za offtop.

Smak methadonu jest kurewsko gorzki. Ale przeczytalem na tym forum ze ktos tam gdzies tam z Polski mial slodki methadon. Pierwszy raz o czyms takim slysze; jest taki, czy moze to byl jakis znudzony bahor i chcial pokazac jaki to nie jest "kumaty"
America's C.R.E.A.M. team
  • 1406 / 142 / 0
a wiesz co, ten co teraz mam jest faktycznie słodkawy. ale to jest po prostu obleśny smak. taka gorycz w połączeniu ze słodkawym posmakiem, tfuuu, świństwo.
hahahaha i patrz też jaka aluzja do życia
narkotyki są niezdrowe
  • 87 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: ototom »
oooo, to ciekawe o metadonie wcześniej zaledwie coś wiedziałem, ale ten co ja piłem ostatnio był słodki w chuj :-) aż byłem zdziwiony, bo bym wypił więcej :D dla samego smaku, a działanie :] górna półka, później jak jadłem tramal to przy metadonie wypadał bardzo słabo ale jednak przyjemnie :P

metadon ten był przywieziony z Holandii lub Szkocji ... ostatnio się kumpel przeprowadził z wysp do Holandii i sie zgubiłem ale pewnie z wysp to było ... ehhhh, fajnie by było mieć tego jeszcze ]:->

tej grupy narkotyków rzadko używam ... ale i tak są zajebiste :P
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
opiaty ssa najbardziej zajebiste
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
no1 pisze:
opiaty ssa najbardziej zajebiste
potwierdzam na 100%
narkotyki są niezdrowe
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.