najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Bernard pisze:
(odsprzedanie)
ja wiem kto ma na odsprzedanie...
www.cannabis.fr.pl

TAk pozatym to z tym odsprzedawaniem to temat troche zakazany...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 9 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piesek »
Witam
Mam jedno małe pytanko czy pokolenie f2 nasion lowrydera odziedziczy te same ceychy co rodzice (czyli niski wzrost i auto flowering)??????????????
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
piesek pisze:
Witam
Mam jedno małe pytanko czy pokolenie f2 nasion lowrydera odziedziczy te same ceychy co rodzice (czyli niski wzrost i auto flowering)??????????????
tak
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
hehe lowryder jakies 2 miechy temu mialem pare sztuk w boxie bodajrze 6 z czego 4 to faceci a 2 babki, facetow wykosilem bo jajami obrosly prawie odrazu tzn ledwo 2 partia lisci (dodam ze to F3) pozostale dwie roslinki zostawilem przy naswietlaniu 24/0, ktore wcale nie tak pozniej okazaly sie byc babeczkami. Kicha straszna wzrost ich zatrzymal sie na 15cm !! nie widzialem sensu trzymania pod lampka wiec postawilem sobie na okno dla ozdoby ;). Mialem jeszcze 9 nasion LR ktore juz stoja na ogrodzie pod folia i maja jakies 4cm wzrostu jak troche podbija do gory i sie wzmocnia i do tego nie pokaza tak szybko plci, to czeka juz na nich miejsce w ogrodzie, rosly beda tez dla ozdoby :)peace
  • 70 / 1 / 0
Czesc zork i ile zebrałeś z tych dwóch LR ??
  • 9 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piesek »
Wie ktos moze jeszcze czy Master Low takze odziedziczy cehce niskiego wzrostu i AF???
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
kayaman jeszcze nic i bo kwitna na oknie ale mysle ze jeden gruby lolek (kwiat + liscie) z krzaczuszka ;)
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sanczo »
Czy możecie się podzielić swoimi spostrzeżeniami co do ilości z jedego planta ?
Za jakiś czas sam napisze jak mi wyszło. Porówna się wyniki. Warunki mają dobre , ale prawie 20 dzien, a co do płci to ciężko cokolwiek określić. Co tu jeszcze, mowychodziło mi kilka mutantow,ze tak to nazwe, badzro smieszne powykrecane i małe. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jak narazie jest około 10 cm , zobaczymy czy dadzą jeszcze w góre.(INdoor)
wiem ze forum out ale na ten temat w in zbyt duzo nie ma.
Uwaga! Użytkownik sanczo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
sanczo wrzuć jakies zdjecia z tego indoora albo daj odnosnik do tej fotorelacji albo cos... bo strasznie sie zaciekawilem :-D

zycze udanych zbiorow ;-)
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Siema.
Mam LRxE2 (cokolwiek to jest to E2 :D) i mam tez pytanie. Jak duże doły trzeba kopać pod LowRidera? Chodzi mi o objętość na jedną roślinkę (tak mniej więcej), żeby nie było jej za mało (bo i tak jest to mała roślinka) ale, żeby się też niepotrzebnie nie narobić.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.