Bernard pisze: (odsprzedanie)
www.cannabis.fr.pl
TAk pozatym to z tym odsprzedawaniem to temat troche zakazany...
Mam jedno małe pytanko czy pokolenie f2 nasion lowrydera odziedziczy te same ceychy co rodzice (czyli niski wzrost i auto flowering)??????????????
piesek pisze: Witam
Mam jedno małe pytanko czy pokolenie f2 nasion lowrydera odziedziczy te same ceychy co rodzice (czyli niski wzrost i auto flowering)??????????????
Za jakiś czas sam napisze jak mi wyszło. Porówna się wyniki. Warunki mają dobre , ale prawie 20 dzien, a co do płci to ciężko cokolwiek określić. Co tu jeszcze, mowychodziło mi kilka mutantow,ze tak to nazwe, badzro smieszne powykrecane i małe. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jak narazie jest około 10 cm , zobaczymy czy dadzą jeszcze w góre.(INdoor)
wiem ze forum out ale na ten temat w in zbyt duzo nie ma.
zycze udanych zbiorow ;-)
Mam LRxE2 (cokolwiek to jest to E2 :D) i mam tez pytanie. Jak duże doły trzeba kopać pod LowRidera? Chodzi mi o objętość na jedną roślinkę (tak mniej więcej), żeby nie było jej za mało (bo i tak jest to mała roślinka) ale, żeby się też niepotrzebnie nie narobić.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.