Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Amina pisze: W sumie nie mowie, ze nic sie nie stalo...jakis czas dochodzilam do siebie- a raczej do wlasnych emocji i uczuc...najsmieszniejsze jest to, ze ja zauwazylam pozytywne aspekty tego- zmienia osobowosc- ja m.in. stalam sie bardziej kontaktowa..oczywiscie jak nie jestem sfukana..
Co do tej sennosci po amf, to ja mam tak czasami po efce. Strasznie to jest dziwne - przez chwilę może i czuję pobudzenie, ale zaraz potem nachodzi taka senność, że nic tylko leżeć (ale czuję się wtedy dobrze). To chyba tak jakbym jakiś opiat wziął, bo to leżenie sprawia mi przyjemność. Fety nigdy nie brałem i raczej nie zamierzam, ale w sumie podobne przypadki, bo efka też stymulant.
To chyba zalezy od tego w jakim stanie bierzemy stymulant. Jeżeli jesteśmy zmęczeni i wyczerpani (i bierzemy np. wieczorem, a nie rano), to tak to właśnie wychodzi.
ten link wyjasnia dlaczego "na niektorych nie dziala" :P
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.