Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: StoŻek »
Koleszka wie co pisze, mam taki sam problem a waliłem nosa z 10 razy w życiu i napewno nie wałki. Po prostu sprawa wygląda tak że po fuknięciu pierwsza godzina jest taka jak być powinna a potem zostaje przymulenie i bezsenność która jest bardzo dziwnym odczuciem bo oczy się kleją a zasnąć ni chuja, jeść się da, troche trudno bo sucho w gębie ale się da .... aha i zwały ani śladu :-D
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Amina pisze:
W sumie nie mowie, ze nic sie nie stalo...jakis czas dochodzilam do siebie- a raczej do wlasnych emocji i uczuc...najsmieszniejsze jest to, ze ja zauwazylam pozytywne aspekty tego- zmienia osobowosc- ja m.in. stalam sie bardziej kontaktowa..oczywiscie jak nie jestem sfukana..
Ja mam to samo.Feta i MDMA sprawilo ze stalem sie bardziej kontaktowy :-D :cool: .kiedys bylem cholernie malomowny itp... jednak są jakies pozytywy ćpania ;-)
  • 684 / 10 / 0
Ale stałes się taki JAK NIE ĆPASZ, czy na fazie... Bo to jest w chuj różnica ;)

Co do tej sennosci po amf, to ja mam tak czasami po efce. Strasznie to jest dziwne - przez chwilę może i czuję pobudzenie, ale zaraz potem nachodzi taka senność, że nic tylko leżeć (ale czuję się wtedy dobrze). To chyba tak jakbym jakiś opiat wziął, bo to leżenie sprawia mi przyjemność. Fety nigdy nie brałem i raczej nie zamierzam, ale w sumie podobne przypadki, bo efka też stymulant.

To chyba zalezy od tego w jakim stanie bierzemy stymulant. Jeżeli jesteśmy zmęczeni i wyczerpani (i bierzemy np. wieczorem, a nie rano), to tak to właśnie wychodzi.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
feta kiedyś była podobno lekiem na ADHD... Jesteś moze nadpobudliwy?? <_<
  • 271 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: bogor »
http://www.policja.pl/portal/pol/1/1535 ... amine.html

ten link wyjasnia dlaczego "na niektorych nie dziala" :P
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
ja wale nocha od 7 lat z roznymi przerwami skutkami i ciagami,jak jest dobra feta to pakiet kazdego wyjebie z butow i niewazne ile cpa,no jedynie jak sie jest w ciagu kilkudniowym to trzeba za kazdym razem jak poprawiasz brac wiecej ale to jest niebezpieczne,nie rozumie ajk mozna walic miech czy wiecej dla mnie ciag to jest jak wale co kilka godzin przez kilka dni i w ogole nie spie,ale to tez nie ma sensu zbytnio najlepij jak ma ise towar to gora dwa dni powalic jak sie juz che i pozniej dwa dni przerwy,feta czasem dziala bardziej obwodowo czyli lamie fizyke ze chce sie ruszac a czasem euforycznie ja wole jak jest euforia,najlepszy speed jest taki lekko zoltawy to zawsze jest ogien chociarz bialy tez jest dobry dil nie moze ciulac i tyle a terza duzo ciulaja.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: haszyszowa »
moze masz jakis hujowy towar?
Uwaga! Użytkownik haszyszowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: (L)ucas »
Teraz to chyba wszedzie jest chujowa feta. Sam bardzo rzadko uzywam, ale wlasnie dlatego czlowiek liczy na konkretne wyjebanie. Przed wakacjami probowalem scierwa z warszawskiej pragi, i chujnia straszna nie dzialala wogole w ilosci 1g. Ale coz zdarza sie, jakies 2 tygodnie temu probowalem fety z okolic minska maz. i taka sama chunia jak ten towar z pragi, wciagnalem w kilka godzin ok 2g i dzialanie znikome:/ Jak sobie przypomne jak w zeszle wakacje siekalem skolowana napredce nad zegrzem, od przypadkowych typow po horrendalnie wysokiej cenie 50 zl/gram to bylo kurwa to! Malo tego bylo ale kurwa jedna krecha i 7h jazdy hehe. Caly czas cieplo, ciary na glowie i ta wspaniala lekkosc ehhh rozmarzylem sie
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlackBerry »
Ja stawiam na to, że to w ogóle feta nie była.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ink1 »
Jestem nowy na forum ale jedno wiem na 100% jak jest dobry speed to nie ma opcji żeby nie zadziałał!!Tez stawiam na to ze cie w wała robią!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.