Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 385 / 7 / 0
Muszę donieść, że mam fajny sort, bo z kolegą siedzieliśmy od wczoraj po południu, zeszło łącznie prawie 4 gramy, z dłuższą przerwą od 8 rano do 13 na drzemkę i jedzenie, w czasie której zeszło całkiem i żadnej zwały nie było. Dopiero teraz jak siedzę czuję już pewne zmęczenie i bóle mięśni od nerwów, przede wszystkim na środku pleców i na krzyżu, a oprócz tego nic, fizycznie całkiem czysto :D
  • 81 / 4 / 0
Witam
Jest jakiś specyfik zastępujący 3mmc?
  • 373 / 14 / 0
Jak na razie nie ma nic godnego uwagi.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 172 / 0
Zalek33 pisze:
Głupie ćpuny... przecież po 2-3 wrzutach nie masz już serotoniny, która przy zdrowym trybie życia odnawia się 2 tygodnie.
Czytając to co odpowiedział stonedfox, muszę przyznać, że też chciałbym wiedzieć, jak to właściwie jest z tą serotoniną. W wielu miejscach w necie (w szczególności na tym forum) przewijają się informacje, że odbudowa poziomu serotoniny w mózgu trwa wiele dni. Tylko w takim razie jak wytłumaczyć, taki efekt: po kilku wrzutkach 3-MMC w sesji (czyli zgodnie z utartymi poglądami pozbywamy się serotoniny), jeśli 1-2 godz. po zejściu fazy zje się 5-HTP (50-100 mg), to po około 30-45 min. następuje powrót fazy, w nasileniu około 50% mocy normalnego działania trójki. Czyli po podaniu 5-HTP pojawiły się jakieś dodatkowe zasoby serotoniny w tak krótkim czasie. Skąd się wzięły?
Ten efekt obserwowałem już kilka razy, zresztą ktoś kiedyś o tym pisał, chyba nawet w tym wątku.
  • 3899 / 242 / 13
A nie ma gdzieś 3-mec'a? Może tak jak przy 4-MMC : 4-MEC będzie troche zubożoną wersją trójki... Albo z innym podstawnikiem przy pierścieniu np. 3-emc; Warto też się zainteresować związkami analogicznymi do 3-MMC tylko zamiast metyloaminy w pozycji alfa podstawionymi np. heterocyklicznymi aminami (vide alfa pvp); z resztą przy takim drążeniu już lepiej posprawdzać analogiczne pochodne mefedronu, bo pewnie wiele z nich jeszcze jest legit
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 32 / / 0
x
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015 przez paniprezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paniprezes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Czyli od 1 lipca wchodzi ustawa zakazująca 3mmc i nie tylko? Nie mam ciśnienia poczekam.
  • 5816 / 1204 / 43
2mmc ? Ale to gówno jest. Nawet bym tego nie puknął.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 81 / 4 / 0
Jak było pisane wcześniej. Nikt nic nowego porównywalnego do 3mmc nie wypuści na rynek bo stare musi zejść i może nawet jakieś promocje się trafią a niektóre sklepy maja już tylko wyprzedaż. Miejmy nadzieję że coś o takim profilu działania jak poczciwa trójka będzie.
  • 1 / / 0
Latam na trójce od.lutego praktycznie co weekend.
Od piątku do poniedziałku, zdarza spać się około 2-3 godzin, ale.nie zawsze.jest kiedy.
We wtorek zero zjazdu, wiadomo jestem taki sklejony ale to tylko brak snu. Chęć dojadania po 2 dniu prawie zerowa.
Zaczynam w piątek od orala, 500mg. Ekipa się zbiera i jedziemy z talerzem. Oral leci później 100mg co.jakiś czas, robię sobie cukierki i podjqdam. Jest taki moment najczęściej w sobotę ze przestaje kopać oral. I przechodzę na.nosa. 100-200 maks. Jadę tak do wtorku i.cały czas na fazie. Czasami wale 200 sniffa i idę spać. Ogólnie przez cały weekend mnie trzrpie, obraz czasami się rozmazuje, szkoda ze.nie częściej.

Jak czytam posty ze gość po 1giecie ma grube jazdy chce mi się śmiać, że do tego wraca.

Polecam każdemu nawet staremu wyjadacsowi i zeolennikowi małych dawek, aha ja.nie mam problemów z jedzeniem, jem normalnie. Plus suplementy Wit min i bcaa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.