Jest jakiś specyfik zastępujący 3mmc?
Zalek33 pisze:Głupie ćpuny... przecież po 2-3 wrzutach nie masz już serotoniny, która przy zdrowym trybie życia odnawia się 2 tygodnie.
Ten efekt obserwowałem już kilka razy, zresztą ktoś kiedyś o tym pisał, chyba nawet w tym wątku.
Od piątku do poniedziałku, zdarza spać się około 2-3 godzin, ale.nie zawsze.jest kiedy.
We wtorek zero zjazdu, wiadomo jestem taki sklejony ale to tylko brak snu. Chęć dojadania po 2 dniu prawie zerowa.
Zaczynam w piątek od orala, 500mg. Ekipa się zbiera i jedziemy z talerzem. Oral leci później 100mg co.jakiś czas, robię sobie cukierki i podjqdam. Jest taki moment najczęściej w sobotę ze przestaje kopać oral. I przechodzę na.nosa. 100-200 maks. Jadę tak do wtorku i.cały czas na fazie. Czasami wale 200 sniffa i idę spać. Ogólnie przez cały weekend mnie trzrpie, obraz czasami się rozmazuje, szkoda ze.nie częściej.
Jak czytam posty ze gość po 1giecie ma grube jazdy chce mi się śmiać, że do tego wraca.
Polecam każdemu nawet staremu wyjadacsowi i zeolennikowi małych dawek, aha ja.nie mam problemów z jedzeniem, jem normalnie. Plus suplementy Wit min i bcaa
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.